Blog

De beste telefoonhoesjes

Ben je op zoek naar de optimale bescherming voor je telefoon? Wanneer je het perfect hoesje aan het zoeken bent, merk je al heel snel dat er veel verschillende soorten telefoonhoesjes zijn waaruit je kunt kiezen. Maar welk hoesje past er nou het beste bij jou? Ben je nieuwsgierig naar de hoesjes? Lees dan snel verder!

Beste materiaal voor telefoonhoesjes

Het hardcase hoesje 

Beste materiaal voor telefoonhoesjes

Het hardcase hoesje is een van onze bestsellers. Het bestaat uit gepolijst plastic en is zeer duurzaam. Het beschermt je telefoon tegen krassen en lichte vallen. Onze hardcase hoesjes worden geleverd met een matte afwerking. Er zijn twee verschillende opties voor het afdrukken van je hoesje: Alleen de achterkant bedrukken met je favoriete foto of je favoriete foto wordt op het hele hoesje bedrukt, dus ook op de randen.

Je kunt al onze hardcase hoesjes vinden op onze website.

Het softcase hoesje 

Beste materiaal voor telefoonhoesjes

Ons softcase hoesje biedt uitstekende bescherming voor je telefoon vanwege het elastische en zeer flexibele materiaal dat zeer duurzaam is. Dus zelfs als je per ongeluk je telefoon laat vallen, is je telefoon nog altijd goed beschermt. Het hoesje kan ook niet breken, wat een groot voordeel is in vergelijking met een hardcase hoesje. Bovendien kun je het hoesje heel eenvoudig schoonmaken.  Bekijk nu al onze softcase hoesjes en bewerk deze met je favoriete foto!

Het Toughcase hoesje 

het beste materiaal van de telefoonhoes, taaie hoes

Als je niet kunt kiezen tussen het hardcase en softcase hoesje, omdat je niet zeker weet wat het beste hoesje voor jou is, dan is het Toughcase hoesje perfect voor jou. Het combineert nameliljk beide hoesjes. Het is een softcase hoesje van binnen en een hardcase hoesje van buiten, hiermee wordt je telefoon dan ook echt optimaal beschermd tegen stoten en krassen. Dit hoesjes is de beste bescherming voor je telefoon.

Ga naar onze website om alle Toughcase hoesjes te bekijken!

Het houten hoesje

beste telefoonhoes materiaal, houten kist

Zoals de naam van dit hoesjes al zegt, is dit een hoesje gemaakt van hout.  Het bamboemateriaal wordt duurzaam geproduceerd en is van een hoge kwaliteit. Onze houten hoesjes bestaan ​​uit een schokabsorberende rubberen binnenlaag om ervoor te zorgen dat je telefoon beschermt wordt. Het ontwerp dat je kiest voor het houten hoesje wordt in het hout gegraveerd, wat een uniek 3D-afdrukeffect oplevert. Bovendien voelt dit hoesje heel licht aan. Ben je ervan overtuigd dat het houten hoesje het beste hoesje voor jou is? Bekijk dan alle houten hoesjes op onze website.

Het leren hoesje

beste telefoonhoesmateriaal, lederen tas

Onze leren hoesjes zijn gemaakt van hoogwaardig buffelleer. Het ontwerp wordt net zoals bij het houten hoesje in het hoesje gegraveerd. Een op maat gemaakt leer hoesje geeft je telefoon een elegante uitstraling en het hoesje beschermt tegelijkertijd je telefoon tegen stoten en krassen. De hoesjes zijn beschikbaar voor verschillende telefoons en zelfs voor iPads! Bekijk nu alle leren hoesjes!

Wat is volgens jou het beste hoesje? En ga je binnenkort ook je eigen telefoonhoesje ontwerpen? Laat het ons weten in de comments!

 

Geef een reactie