Blog

De beste tropische hoesjes!

Kies uit de meest tropische hoesjes!

Ben jij ook zo'n zomermens en houd je van alles wat met de zomer te maken heeft? Dan zijn tropische hoesjes helemaal jouw ding! Tijdens de zomer zie je de meest mooie bloemen opbloeien, de mooiste landschappen hun best doen om te stralen en jij loopt met een grote glimlach op je gezicht om te genieten van de mooiste periode van het jaar. Om hier ons steentje aan bij te dragen maken wij een lijstje van de meest tropische hoesjes! Zie jij er nou eentje tussen staan die je wel wat lijkt, ontwerp dan zelf ook zo'n tropisch hoesje en straal nog meer dan dat je al deed! Tropische hoesjes

Tropische hoesjes

We zullen drie hoesjes laten zien om jouw zomer outfit te complementeren!

Wilde bloemen

Ben jij iemand die de kleine dingen in het leven waardeert? Dan is dit het ideale design voor jou. Een bloemenprint is kleurrijk en eenvoudig, maar het contrast is duidelijk aanwezig. Gebruik dit ontwerp op een ultralight case en je hebt een mooi stralend bloemen hoesje.

tropical cases 2

Een schitterende zonsondergang

Een zonsondergang is een van de mooiste dingen in de wereld. Moet je je voorstellen dat je in een tropisch gebied bent waar niemand is behalve jij. Kan jij hier al bij wegdromen? Dan raden we je aan een zonsondergang ontwerp te gebruiken op een volledig bedrukt portemonnee hoesje. Op deze manier kun je jouw ontwerp op twee kanten van het hoesje laten bedrukken.

Tropische hoesjes

Een exotische verrassing 

Een exotisch ontwerp kan natuurlijk niet ontbreken! Wanneer je aan een tropisch eiland denkt, dan denk je natuurlijk ook aan exotisch fruit. Fruit als ananas, kokosnoten en passie fruit kunnen niet ontbreken bij een tropisch land. Gebruik daarom een tropisch en fruitig ontwerp voor je telefoonhoesje. We raden je daarom aan om een houten hoesje te kiezen voor het ontwerp!

Tropische sferen op Pinterest

Mocht je deze designs mooi vinden, dan kun je ook meer van dit soort designs vinden op ons Pinterest profiel! Daar vind je nog meer tropische ontwerpen! Laat ons in een reactie weten wat je vind van de tropische ontwerpen!

Geef een reactie