Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Geruchten over de iPhone 7 en 7 PLUS

Zal Apple een iPhone 7 en 7 PLUS aankondigen?

De maand september is nog ver weg, maar toch doen er al vele geruchten de ronde over een nieuwe iPhone lancering rond deze maand van het jaar. Volgens de geruchten gaat het om een iPhone 7 en iPhone 7 PLUS, maar wat weten wij nou eigenlijk over deze iPhone geruchten?

Zo lang iedereen zich kan herinneren organiseert Apple elk jaar een event in de maand september. Velen verwachten dan ook dat het dit jaar niet anders zal zijn. Ondanks de introductie van de kleinere formaten in de vorm van een iPhone SE en iPad Pro 9.7, kijkt iedereen uit naar het Apple event later dit jaar. September is namelijk normaal gesproken de maand dat Apple een nieuwe iPhone aankondigt en daarom verwachten veel mensen de iPhone 7 en de iPhone 7 PLUS. Daarnaast zullen er waarschijnlijk ook andere aankondigingen worden gedaan, het zou hierbij gaan om de iPad, MacBook en iOS 10.

Bron: Business Korea Bron: Business Korea

Een ander gerucht wat wij alvast mogen geloven is hoeveel de iPhone 7 en 7 PLUS gaan kosten. De iPhone staat bekend om zijn hoge prijs, maar door de laatste technologische ontwikkelingen kunnen wij er van uit gaan dat de iPhone 7 en 7 PLUS duurder zullen zijn dan de iPhone 6 en 6 PLUS. Als we naar de release prijzen kijken van de iPhone 6 en 6 PLUS, dan worden de volgende prijzen voor de iPhone 7 en 7 PLUS verwacht: €690,- voor de 16GB versie, €770,- voor de 64GB versie en €870,- voor de 128GB versie.

Wat kunnen we eigenlijk verwachten van Apple als het gaat om het design? De iPhone 6 is qua design niet veranderd ten opzichte van de iPhone 6S. Echter, dat de iPhone 6 qua design veranderd is ten opzichte van de iPhone 5 is een feit. Er wordt daarom verwacht dat de iPhone 7 een metamorfose zal ondergaan en een heel ander design heeft.

De iPhone 7 camera
Mocht de iPhone 7 er komen, hoe gaat de telefoon er dan uitzien? Er wordt in ieder geval druk gespeculeerd over de camera van de iPhone 7. Volgens de geruchten zal de telefoon over een 12 megapixel camera beschikken, net als de iPhone 6. Echter, er zijn vele geruchten over het uiterlijk van deze camera. Waar de camera van de iPhone 6 nog iets uit steekt, zal dat verdwijnen bij de iPhone 7. Dit zal tot tevredenheid zorgen bij veel mensen, omdat er namelijk veel klachten waren over de camera van de iPhone 6. De telefoon kan namelijk niet plat op tafel liggen, wat nogal voor ergernis zorgt bij velen iPhone gebruikers. Dat de iPhone 7 over dezelfde camera zal beschikken als de iPhone 6 is niet zeker, Apple zou er namelijk over na denken om de iPhone 7 te voorzien van een dual-lens camera. Dat geeft je de mogelijkheid om nog betere foto’s te maken. Het is zeker interessant om de ontwikkelingen rondom de camera te volgen. Mocht er namelijk een dual-lens camera komen dan zal de kwaliteit van de iPhone camera enorm toenemen.

iPhone 7

Het meest spraakmakende gerucht
Een van de meest spraakmakende geruchten is het verdwijnen van de koptelefoonaansluiting. De iPhone 7 en 7 PLUS zullen niet beschikken over een aansluiting voor je koptelefoon of oordopjes. Wat Apple dan wel  exact van plan is, dat is echter onbekend. Waarschijnlijk kan je met de nieuwste iPhone alles draadloos, van het muziek luisteren tot aan het opladen van de telefoon. Er wordt dan ook gesproken over draadloze oordopjes of een speciale Apple koptelefoon. Andere bronnen beweren dat de aansluiting niet zal verdwijnen, maar wel 1,5mm kleiner zal worden. Het meest opvallende zijn echter de 200.000 proteststemmen tegen het verdwijnen van de koptelefoonaansluiting, terwijl Apple nog helemaal niets heeft aangekondigd. Andere geruchten gaan over een waterdichte iPhone net als de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge. Daarnaast hopen veel Apple fans op een OLED scherm in plaats van de reguliere IPS schermen, hiermee zal het scherm nog scherper zijn.

Ben jij geïnteresseerd in meer informatie over de iPhone 7 en 7 PLUS? Houd onze blog in de gaten voor het laatste nieuws!

Geef een reactie