Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

De grootste voetbal en telefoon fails!

Helaas is het EK alweer afgelopen. Portugal is Europees kampioen geworden! Wij vinden dit een goede kans om even terug te blikken op afgelopen voetbal seizoen. Wat waren de mooiste acties? En wat waren de grootste fails? Dat vind je in de artikel!

Voetbal Fails

2016 is alweer op de helft. Gelukkig hebben mensen al genoeg voetbal gespeeld en genoeg fouten gemaakt! In dit filmpje zie je 100 voetbal fails van het jaar 2016.

 

 

Als je nog niet genoeg hebt van voetbal fails, kijk dan eens naar onderstaand filmpje. Daar vind je de top 10 gemiste penalty's. Ik heb medelijden met de spelers als ik er naar kijk, jij ook?

https://www.youtube.com/watch?v=EwnVsoOZXAo
Natuurlijk komt het ook voor dat de keeper zo goed is dat deze een penalty gewoon tegen houdt! In dit filmpje zie je de 10 best gestopte penalty's.

 

 

Wil je alleen de grappigste, mooiste of vervelendste momenten zien? Kijk dan naar dit filmpje! Dit is een compilatie van alles samen:

 

 

Telefoon Fails

We weten allemaal dat sporten en telefoons niet heel goed samen gaan. Als je al niet afgeleidt raakt door je telefoon, dan beschadig je hem vast. Ook gebeuren er in het dagelijks leven genoeg dingen waartegen jij je telefoon niet altijd kunt beschermen. Hier de grootste telefoon fails:

 

Bij dit soort filmpjes stel ik mezelf altijd één vraag: “but why?”

But Why? Gif van Reactiongifs

 

Iedereen heeft wel eens in bed op z'n telefoon gekeken en dat de telefoon dan op je gezicht valt. Snel kijk je naar links en naar rechts of iemand het heeft gezien. Gelukkig is dat nog lang niet zo gênant en grappig als deze fails!

 

Het is moeilijk om te telefoon te beschermen tegen alle gevaren van de wereld, maar je kunt het in ieder geval proberen. De beste bescherming is natuurlijk een telefoonhoesje van GoCustomized, waar jij jouw telefoon beschermt met jouw eigen design!

 

Heb jij nog super grappige fails gezien? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie