Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

De leukste quotes voor op je telefoonhoesje

Hallo allemaal! Vandaag zullen we het, voor de verandering, hebben over telefoonhoesjes (Dat is tenslotte wel de reden waarom deze blog bestaat)! Je weet natuurlijk allang dat je bij GoCustomized je eigen persoonlijke hoesje kunt maken! Het komt bij jullie vast ook wel eens voor dat je geen inspiratie hebt. Op zo'n moment kun je moeilijk een bekende dichter bellen om te vragen om een leuke quote! En om te zorgen dat je inspiratie niet verder gaat dan de standaard quotes (lees: live, laugh, love etc.), hebben wij vandaag een selectie gemaakt van de leukste quotes voor op je hoesje!

De leukste quotes

 

De leukste quotes voor op een telefoonhoesje

-Ter inspiratie:

Niemand weet beter dan Mr.Wonderful hoe je je dag vol optimisme en enthousiasme kunt beginnen. Dit bedrijf heeft veel speciale zinnen voor ieder moment, en als jij een van deze zinnen op je mobiel zet, zul je gegarandeerd de hele dag lachen. Daarnaast zijn ze ook leuk om te geven als cadeau! Bekijk ook een de tekeningen, die zijn super leuk!

mrwonderful LAS MEJORES FRASES PARA FUNDAS

mrwonderful wifi LAS MEJORES FRASES PARA FUNDAS

 

-Films:

Heb je een film die je niet genoeg kunt zien? En is er een zin die je altijd aan iets leuks doet denken? Het is toch leuk om die altijd bij de hand te hebben! Ontwerp een hoesje met bijvoorbeeld jouw favoriete film!

De beste quotes Afbeelding van Zazzle.com

De beste quotes force Afbeelding van Latostadora.com

De leukste quotes princess Afbeelding van Aliexpress.com

knock Penny LAS MEJORES FRASES PARA FUNDAS

 

-Romantisch:

Een telefoonhoesje kun je gebruiken om aan iedereen te laten zien waar jij van houdt. Gebruik bijvoorbeeld een foto van je laatste reis met een pakkende zin. Hieronder vind je een paar hoesjes als inspiratie.

De leukste quotes reizen

De leukste quotes moon Afbeelding van Pinterest

 

-Fun:

Wil je graag je vrienden aan het lachen brengen als ze weer eens naar je telefoon kijken? Ontwerp een hoesje met  een sarcastische of grappige zin, zodat al jouw vrienden niet meer bijkomen van het lachen! Wij hebben erg hard gelachen op de zoektocht naar deze hoesjes!

De leukste quotes bro Afbeelding van Quotesgram.com

Quotes Beer Afbeelding van Zazzle.nl

Quotes Llamacorn Afbeelding van Redbubble.com

Wat denk jij? Heb je inspiratie gekregen? Ontwerp dan snel je eigen telefoonhoesje, voordat je idee verdwijnt! Kies hieronder welke model mobiel/tablet je hebt:

iPhone/iPod
Samsung
HTC
Huawei
Sony
Alcatel
Motorola
Nokia
LG
Nexus
BQ
Google Pixel
Honor

Wil je meer van ons blijven horen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Geef een reactie