MOEDERDAG SALE: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

De mooiste marmeren items

Eindelijk kunnen we zeggen dat de zomer is begonnen. Na veel regen in juni en een matig begin van juli zijn de temperaturen nu eindelijk hoog opgelopen. Om er stijlvol bij te lopen volg je misschien wel de laatste trends. Het is bij jou ook vast niet onopgemerkt gebleven dat marble items erg hip zijn. Daarom zetten wij de mooiste marmeren items voor jou op een rijtje!

 

De mooiste marmeren items

Kaars

In de zomer steken veel mensen 's avonds een kaarsje aan. Wil jij het in de avond ook extra gezellig maken met jouw vrienden of vriendinnen? Steek dan ook eens een kaarsje aan in een marmeren kaarsenhouder. Stijlvoller zal jouw zomeravond toch niet worden?!

 

Marmeren Kaars Afbeelding van Beangraced.com

 

Nagels

Zoals gezegd, het is weer zomer. Voor veel meiden betekend dit iedere week een ander kleurtje op je nagels. Maar in plaats van voor standaard rode, oranje of gele nagels te kiezen kun je natuurlijk ook voor marmer gaan!

Marmeren Nagels Afbeelding van Carly Cristman

 

Legging

Wil je altijd en overal minimaal één item van marmer bij je hebben, maar is dit in de sportschool lastig? Nu niet meer! Je kunt nu sporten en chillen in deze hippe marmeren legging!

Marmeren Legging Afbeelding van Wetseal

 

Dekbedovertrek

Bij marmer denk je misschien niet snel aan warmte. Gelukkig houd dit dekbedovertrek je toch goed warm tijdens de koude winter!

Marmeren Dekbedovertrek Afbeelding van Adairs

Telefoonhoesje

Er is geen betere manier om jouw marble addiction te showen dan een marmeren telefoonhoesje te ontwerpen! Bij ons kun je je eigen telefoonhoesje ontwerpen en dit kan natuurlijk ook met een mooi marmeren ontwerp. Hieronder vindt je de mooiste marmeren afbeeldingen, die erg mooi zullen staan op jouw hoesje.

Marmeren Telefoonhoesje Afbeelding van Pinterest

Marmeren items Marmeren items

 

Ben jij ook helemaal van van marmer? of heb jij andere mooie marmeren items? Laat het ons weten in een reactie!

 

Geef een reactie