Blog

Review: iPhone 7

Ja ja, het is eindelijk zo ver! Sommige mensen zijn helemaal fan van Apple, anderen vinden het maar geld verspilling. Niemand kan ontkennen dat er een ontzettend hype is rond alle Apple producten en dan met name de iPhone. Vandaag laten we de features zien van de nieuwe iPhone 7. Ga jij hem kopen? Vergeet dan ook niet een bijpassend iPhone 7 hoesje te maken!

Apple iphone 7 1 Afbeelding van Apple.com

Features van de nieuwe iPhone 7

Design

Laten we beginnen met het design van de nieuwe telefoon. Een van de grootste veranderingen is waarschijnlijk dat de telefoon waterdicht is. Vele andere telefoons zijn dat al, maar nu de iPhone dus ook! Ook zijn er twee nieuwe kleuren beschikbaar: jet black & new black. De jet black finish zorgt ervoor dat de hele achterkant van jouw iPhone glimt. De new black kleur is een matte finish. De telefoon is ook beschikbaar in goud, zilver en roze. Daarnaast is er ook een nieuwe homebutton.

Apple iphone 7 2 Afbeelding van Apple.com

Camera

Dus wat is er nieuwe aan de camera? De camera van de iPhone 7 heeft 12 megapixels en optical image stabilization. Ook heeft de camera een wijdere lens, waardoor er meer licht wordt opgevangen als je een foto wilt maken. De FaceTime camera, ook wel de front camera, heeft 7 megapixel.

Apple iphone 7 3 Afbeelding van Apple.com

 

De camera van de iPhone 7 Plus is een ander verhaal. Deze versie heeft twee camera’s die samenwerken als één. Deze camera heeft ook een wide-angle en een 10x digitale zoom.

Apple iPhone 7 Camera Afbeelding van Apple.com

Beeldscherm

Zoals Apple zelf zegt: “The brightest, most colorful iPhone display yet.” Dit komt omdat het beeldscherm 25% lichter is en meer kleuren kan weergeven. Ook heeft het beeldscherm 3D touch.

 

Apple iphone 7 4 Afbeelding van Apple.com

A10 Fusion Chip & Stereo

Deze chip zorgt ervoor dat de iPhone 7 tweemaal zo snel is als de iPhone 6. Ook heeft deze nieuwe telefoon de langste batterijduur van alle iPhones tot nu toe.  De iPhone heeft ook een nieuw stereo speaker systeem die twee keer harder kan afspelen als de iPhone 6S. De telefoon heeft oortjes met een Ligtning Connector, dit is helaas wel een minpuntje. Dit betekend namelijk dat je of bluetooth oortjes moet hebben, het verlengstuk moet kopen of de oortjes van Apple moet aanschaffen. Ook kun je je telefoon niet met een normale kabel aan een speaker aansluiten.

Iphone 7 GIF van Giphy.com

De telefoon is te koop van vanaf 9 september als pre-order en op 16 september beschikbaar in winkels. Dit is een kort overzicht van de features van de nieuwe iPhone 7.

 

Bij GoCustomized verkopen we verschillende telefoonhoesjes voor de iPhone 7. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de hardcases of de softcases! Natuurlijk hebben we ook hardcases en softcases voor de iPhone 7 Plus.

 

Geef een reactie