Blog

Review: Huawei Honor Note 8

Huawei zet het succes voort met haar nieuwe Honor 8. De nieuwe Honor Note 8 werd uitgebracht op 1 augustus op een conferentie in China. Lees verder en ontdek in dit artikel alle functie van deze nieuwe telefoon, die vanaf 9 augustus beschikbaar is in China! Bij ons wordt de telefoon beschikbaar rond midden augustus!

 

Huawei Honor Note 8

Kenmerken van de Huawei Honor Note 8

De Huawei Honor Note 8 heeft een QHD Super Amoled resolutie, een 6,6 inch scherm, een 955 Kirin processor, een Mali-T880 GPU, 4GB RAM en 32 of 64 GB uitbreidbaar geheugen via een micro SD kaart. Ook heeft de nieuwe telefoon een 4500 mAh batterij, een camera van 13 megapixels en een front camera van 8 megapixels.

Daarnaast draait de telefoon op het Android Marchmallow besturingssysteem en weegt de telefoon maar 219 gram, met een afmeting van 187,8 x 90,0 x 7,18 mm.

 

De prijs

Is China wordt de telefoon verkocht voor €310 voor de 32GB versie en €380 voor de 128 GB versie.

Huawei Honor Note 8 Afbeelding van Journaldugeek.com

 

Overige informatie

Alle functies die we net hebben genoemd komen overeen met de bovenstaande foto, met uitzondering van de batterij. Daarnaast is de telefoon veel groter dan zijn voorganger en zit er ook een vingerafdruksensor op het scherm.
Huawei heeft deze telefoon uitgebracht om te concurreren met de Samsung Galaxy Note 7.
Wat vind jij er van? We zijn er van overtuigt dat als je deze telefoon eenmaal hebt geprobeerd, dat je helemaal fan bent! Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie