MOEDERDAG SALE: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

De nieuwe Samsung Galaxy S9

Vanavond was het zover! De nieuwe Samsung Galaxy S9 en de S9 plus werden onthuld tijdens de Mobile World Congress in Barcelona. De twee telefoons behoren tot de topmodellen van de Zuid-Koreaanse marktleider. Lees snel verder om erachter te komen wat de nieuwe functies zijn van beide telefoons en of het de moeite waard is om de een van de nieuwe Samsung modellen te kopen!

Bron: samsung.com

 

De technische gegevens van beide modellen

De Samsung Galaxy S9 is voorzien van een 5,8-inch beeldscherm, waardoor de telefoon bijna geen randen heeft. De Samsung Galaxy S9 heeft een OLED-scherm, met een resolutie van 1.440 x 2.960 pixels. De Samsung Galaxy S9 PLUS heeft een OLED-display met een schermformaat van 6,2 inch.

De eigen Exynos 9810-processor van Samsung, die acht kernen (4 x 2,7 GHz, 4 x 1,7 GHz) heeft is veel sneller en beter dan de voorganger van de S8. Het geheugen van de Samsung Galaxy S9 bevat 4 gigabytes en het geheugen van de S9 PLUS is gegroeid tot 6 gigabytes. De batterijcapaciteit blijft ongewijzigd. De Samsung Galaxy S9 is nog steeds beschikbaar met 3000 mAh en de Galaxy S9 PLUS met 3.500 mAh.

Een duidelijk verschil met de voorganger van de nieuwe modellen is de achterkant van de nieuwe telefoons. Na een aantal klachten in de voorganger is de vingerafdruksensor naar beneden geschoven en zit nu centraal onder de camera.

Samsung Galaxy S9 Bron: allaboutphones.nl

Camera

Het tweede grote verschil tussen de twee S9-modellen is de camera. De Samsung Galaxy S9 heeft een enkele camera met 12 megapixel en de Samsung Galaxy S9 PLUS heeft een dubbele camera met 2 x 12 megapixels. De camera van de S9 PLUS heeft een relatief lange brandpuntsafstand.

Prijs en verkoop datum

De basisprijs van de Samsung Galaxy S9 is iets minder dan € 850 en de basisprijs van de Samsung Galaxy S9 PLUS is iets minder dan €950. Pre-order de nieuwe telefoons vanaf 25 februari 2018. Vanaf 16 maart komen beide telefoons op de markt.

Bescherming voor de nieuwe telefoons

Een goede bescherming is zeer belangrijk bij een aankoop van een nieuwe telefoon. Als je zoveel geld uit geeft aan een nieuwe telefoon wil je natuurlijk dat de telefoon er zo lang mogelijk zo goed als nieuw uit blijft zien. Ontwerp daarom je eigen telefoonhoesje, zodat je een uniek hoesje hebt voor je nieuwe telefoon die ook nog eens de optimale bescherming verleend aan je telefoon. Ontwerp nu je Samsung Galaxy S9 bij GoCustomized.nl

Bron: tabletsmagazine.nl

Wat vind jij van de nieuwe Samsung modellen? Laat het ons weten in de comment!

Geef een reactie