Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Nieuwe functies maken Snapchat nog leuker!

De nieuwste Snapchat functies

Miljoenen mensen maken gebruik van Snapchat of hebben er in ieder geval van gehoord. Door middel van Snapchat kan je snapshots sturen van maximaal 10 seconde. Daarnaast is het aan jou of je deze foto's deelt met slechts één iemand of met al je vrienden op snapchat. Het is namelijk mogelijk om een foto te delen als jouw verhaal op Snapchat. Zo kun je in een klap alle mensen op de hoogte brengen van jouw snapchat avonturen. De populaire app beschikt inmiddels over enkele nieuwe functies die het gebruik van Snapchat nog leuker maken.

3D Emoji
Door de nieuwste functies kun je nu gebruik maken van 3D Emoji's. Deze Emoji's kunnen zich namelijk aanpassen aan jouw bewegingen. Het is ook mogelijk om meerdere emoji's te gebruiken in een video. Het is tevens heel simpel om te doen. Wanneer je een video hebt opgenomen, plaats je enkele emoji's in de video en bepaal welke bewegingen zij moeten volgen. Het is daarnaast ook mogelijk om de emoji's te gebruiken zoals je gewend bent. De keuze is aan jou. Wees creatief en gebruik je meest creatieve snapchat voor het ontwerp van je telefoonhoesje!

Snapchat bron: Phonandroid.com

Face Swap
Face Swap is inmiddels misschien wel de meeste populaire functie. Je kunt met deze functie tijdens een foto of video van gezicht ruilen met een vriend. Deze functie zorgt dan ook voor veel lachwekkende momenten en zet je lachspieren aan het werk!

snapchat

Chat 2.0
De chatfunctie heeft tevens een update gehad. Door middel van chat 2.0 kun je zelfs bellen of een videogesprek starten. Daarnaast heb je vele stickers tot je beschikking om een boodschap over te brengen. Mocht je snel iets willen zeggen, dan kan je ook gewoon een audio bericht inspreken. Chat 2.0 is een flinke verbetering t.o.v. de eerdere chatfunctie. Er zijn nu meer mogelijkheden en daarnaast is het leuker om de chat functie te gebruiken wanneer je even geen foto's of video's wil sturen.

Snapchat Bron: self.com

Wat is er nog meer?
Het is tevens mogelijk om meer tekens te gebruiken in je foto of video. Eerst kon je namelijk maar 33 tekens gebruiken en nu zijn het 80 tekens die je kunt gebruiken! Heb jij daarnaast altijd willen weten hoe het is om Mona Lisa te zijn? Dat is nu mogelijk! Je kunt met de nieuwste functie van snapchat allerlei filters kiezen. Daardoor verander jij binnen een mum van tijd in de Mona Lisa of een tomaat. Je kunt het zo gek maken als jij wilt!

Door deze nieuwe functie heb jij vast wel een leuke snapchat foto! Deel daarom met ons jouw grappigste snapchat foto! Mocht jij nog niet over deze applicatie beschikken dan kun je deze gratis downloaden in de app store.

Geef een reactie