Blog

De Samsung Galaxy S8

Samsung heeft de volgende generatie van het vlaggenschip van smartphones onthuld op een persconferentie in New York City. Met elk jaar komt de onvermijdelijke strijd tussen Apple en Samsung en met elke release is het meestal Apple die eruit komt met het meest machtige apparaat. Apple's eigen chips en de gladde, intuïtieve iOS software hoogtij vieren elk jaar tot aan de volgende generatie iPhones worden vrijgegeven. Het lijkt erop dat dit jaar, dingen kunnen veranderen met de release van de Samsung Galaxy S8.

Foto van: BGR.com Foto van: BGR.com

Twee aparte Geekbench 4 Benchmark tests zijn uitgevoerd op de unreleased Galaxy S8 en zonder diep in de technische kant de duiken van de tests - ze zijn zeer indrukwekkend!

De tests werden uitgevoerd op de internationale versie van de S8 dat werd gerund door Samsung Exynos 8895 processor. Maar er waren ook eerdere tests uit te voeren op de Amerikaanse versie van de S8 +, die wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 835-chipset, die even indrukwekkend waren.

Foto van: BGR.com Foto van: BGR.com

Deze vroege tests zijn een grote overwinning voor Samsung - maar alleen op papier. Het is nog te bezien of de nieuwste aflevering van de Galaxy-serie kan winnen over de rabiate fan base van de iPhone. Verrichtingsonderzoek alleen maar betekenen zo veel. Ze slagen er niet om echte wereld aantrekkingskracht en populariteit peilen.
Apple producten zijn onlangs onder toenemende scepsis als gevolg van schijnbaar flagrante geld bestellen pogingen. In de eerste plaats, dat de uitsluiting van een hoofdtelefoonaansluiting op de nieuwe iPhone 7 - dwingen loyaal Apple consumenten om extra hardware aan bestaande accessoires te gebruiken kopen. Dit wankelen in de schijnbaar onstuitbare Apple rage kunnen blijken om de perfecte gelegenheid voor Samsung om marktaandeel te veroveren met de Galaxy S8 zijn.

Foto van: DaileyExpress.com Foto van: DaileyExpress.com

Alleen de tijd zal het leren hoe de nieuwe Galaxy S8 en S8 + zal vergaan in de wereldwijde smarphone markt. Wat zijn uw gedachten over het nieuwe apparaat? Laat het ons weten in de comments!

Geef een reactie