Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Review: Sony Xperia X

De release van Sony telefoons is altijd erg spannend, omdat het Japanse bedrijf nooit teleurstelt met hun kwaliteit en hun design. De meeste Xperia telefoons hebben een premium metalen omhulsel en luxe glazen beeldschermen, niet te vergeten de goede camera’s. In dit artikel nemen we deze nieuwe telefoon onder de loep en zullen we onder meer de specificaties bespreken. Heb jij deze telefoon al in je hand, maar heb je nog iets nodig om het te beschermen? Neem dan een kijkje bij onze Sony Xperia X cases!

sony xperia x model Afbeelding van SONYMOBILE

 

De Sony Xperia X werd aangekondigd in februari 2016 en de verkoop begon op 1 juni 2016. De witte, zwarte, en roze modellen worden verkocht vanaf €584,00.

Sony Xperia X Specificaties

Het toestel zelf heeft een 5-inch beeldscherm met een resolutie van 1920 x 1080-pixels. De telefoon heeft een grootte van 142,70 x 69,40 x 7,90 en weeft precies 153 gram.

Aan de binnenkant zit een Qualcomm Snapdragon 630 en 3GB RAM, wat zeldzaam is tot nu toe. Daarnaast kunnen gebruikers 32 GB aan apps, muziek en documenten opslaan op hun telefoon. Als je meer geheugen nodig hebt dan kun je deze uitbreiden tot 200GB met een microSD kaart! De Xperia X heeft een krachtige 2620mAh batterij, helaas kun je deze niet eruit halen.

Zoals we eerder zeiden, Sony staat er bekend om dat ze goede smartphones produceren met geweldige camera’s.  Dit jaar is dat niet anders. De Sony Xperia X heeft een 23 MP camera waarmee je videos kan schieten van 1080p@30fps of 1080p@60fps. Ook is er een tweede camera van 13 MP die duidelijke beelden maakt van 1080p.

 

sony xperia x camera Afbeelding van ANDROIDPIT

 

De Xperia X wordt bestuurd door Android 6.0 en werkt alleen met een Nano-SIM kaart. Om bij te blijven ondersteunt de Xperia X 4G en kleine features zoals een lichtsensor.

 

Dus, wat vind jij van de nieuwe Sony Xperia X? Zou jij hem kopen? Laat het ons weten in een reactie!

 

Geef een reactie