Blog

De voordelen van een hardcase voor jouw telefoon wanneer je een sportliefhebber bent

Er zijn wereldwijd meer dan 7000 talen. Maar we begrijpen elkaar allemaal: sport. We zijn allemaal enthousiast over kampioenschappen en Olympische Spelen, kijken naar de resultaten van onze favoriete teams en discussiëren over de beste manier om fysiek fit te worden.  Met de applicaties voor de telefoon, zoals workout-apps en talloze stappentellers, hartslagmeters en calorie trackers is de telefoon een onmisbare metgezel geworden in de sport. Als de sport zo gevaarlijk is, is de juiste bescherming voor onze mobiele telefoons net zo belangrijk. Sterker nog, er zijn zelfs duidelijke voordelen van een hoesje voor je telefoon. Wil je weten welke? Lees dan verder!

Bron: Pexels

Ongeluk zit in een klein hoekje

Je hebt zojuist je muziek geselecteerd en wilt je telefoon zoals gewoonlijk in een van de jas- of broekzakken plaatsen. Maar ... wacht even. Geen zakken? Sportkleding zonder zakken. Triest maar waar. Als je telefoon niet past in je sportkleding, moet je deze waarschijnlijk in je hand houden (ideaal met joggen). Als je je handdoek, waterfles en trainingsplan ook moet vasthouden, kan de telefoon snel uit je hand glijden en vallen. Heb je zakken? Hartelijk gefeliciteerd! Wacht maar tot je op een fitness apparaat met het draad blijft hangen van je koptelefoon en je telefoon een onvrijwillige bungee-sprong maakt. De juiste manier om je smartphone in beide gevallen te beschermen tegen het ergste? Een beschermhoes voor mobiele telefoons.

Ruimte voor je pasjes

Als je niet altijd je portemonnee bij de hand hebt wanneer je gaat sporten, is een softcase of hardcase ook erg handig om te gebruiken. Achter het hoesje kan je een pasje bewaren. Met een transparant hoesje hoef je niet eens het hoesje eruit te halen maar kan je het gewoon laten zien. Mensen die meer van praktische dingen houden, raden wij het portemonnee hoesje aan. Dit hoesje bevat ruimte voor 3 pasjes en bied ook ruimte voor bankbiljetten.

Gevaar als toeschouwer

Wanneer je naar bijvoorbeeld een basketbal wedstrijd gaat kijken, ligt er altijd gevaar op de loer. Je zal maar net zien dat jij een foto wil maken met je gloednieuwe telefoon en perrongeluk een bal in het publiek komt. Natuurlijk ben jij de pineut en de bal raakt je telefoon.. Met een telefoonhoesje zal deze de val zeker overleven.

Pure motivatie

Laten we eerlijk zijn. Tegenwoordig is je telefoon overal waar jij bent. Wij zijn niet meer weg te denken van onze telefoon. Online heb je een ruim assortiment aan telefoonhoesjes van verschillende aanbieders. Maar wie houdt er nou niet van een eigen touch geven aan je telefoonhoesje? Juist, iedereen! Bij GoCustomized is het mogelijk om gepersonaliseerde telefoonhoesjes te ontwerpen. Je kan alles erop zetten wat je wil, om je telefoonhoesje uniek te maken. Naast een foto is het ook mogelijk om tekst toe te voegen (handig om je te motiveren tijdens het sporten).

Heeft jouw telefoon wel is last gehad van een sportieve val? Laat het ons weten!

Geef een reactie