Blog

Deel de liefde op Valentijnsdag

Valentijnsdag is een dag die volledig in het teken staat van de liefde en waardering die je hebt voor de mensen om je heen. Naast de belangrijke mensen naast je, is Valentijnsdag ook een dag voor de mensen op je werk, je vrienden, je familie en zelfs de vreemdelingen die we dagelijks in ons leven tegenkomen. Het geeft ons een goede reden en een excuus om iets speciaals voor deze mensen te doen. Het hoeft niet iets groots te zijn, zelfs de kleinste gebaren kunnen een glimlach op het gezicht van iemand anders brengen. Tijdens Valentijnsdag dagen wij je uit om iets extra’s te doen voor iemand in je leven om te laten zien hoeveel jij hem waardeert. Wij hebben een lijst met ideeën voor je samengesteld om je te helpen tijdens Valentijnsdag!

Valentijnsdag

1. Iets simpel

Heb je ooit meegemaakt dat je in de rij stond voor een kop koffie en dat de persoon voor je je een koffie of ander drankje koopt? Het is een klein gebaar en de persoon na jou blijft achter met een verbazingwekkende verrassing en een warm gevoel van binnen. Dit moet je dan ook vooral niet anoniem doen. De kans is daarnaast groot dat de persoon die van jou een gratis drankje krijgt, de volgende persoon ook zal gaan verrassen met een kop koffie. Wat een geweldige verrassing aan een vreemde! Je kunt iemand ook verrassen met een cadeaubon van zijn of haar favoriete koffiezaak, zoals bijvoorbeeld Starbucks!

Valentijnsdag.

2. Een heerlijke traktatie voor op kantoor tijdens Valentijnsdag

Bereid een aantal zelfgemaakte zoete traktaties voor voor je collega’s tijdens Valentijnsdag. Het is een eenvoudige manier om te laten zien dat je ze waardeert als collega’s en vrienden. Hier zijn enkele ideeën voor recepten!
Valentijnsdag.

3. Steun het Power-koppel tijdens Valentijnsdag

Laat zien hoeveel je je favoriete koppel waardeert tijdens Valentijnsdag. Misschien zijn het je ouders, een stel waarmee je overal naar toe gaat als derde wiel, je grootouders, pasgetrouwden of het koppel dat een kindje op komst heeft. Relaties kosten veel werk en ze moeten worden gezien als voorbeelden van wat ware liefde is. Verras je favoriete koppel met bijpassende koffie mokken op Valentijnsdag, die je hier zelf kunt ontwerpen bij GoCustomized.

Valentijnsdag.

 

 

4. Waardering op LinkedIn als verrassing tijdens Valentijnsdag

Heb je een collega of vriend waarmee je ooit gewerkt hebt, maar die nu op zoek is naar een andere baan? Verras ze met een LinkedIn waardering om hen te laten zien hoeveel je ze waardeert. Dit is een gewaardeerd Valentijnsdag gebaar en toch ook erg handig! Daarnaast heb je sowieso origineel met dit cadeau op Valentijnsdag.

Valentijnsdag.

5. Opruimen voor iemand op Valentijnsdag

Dit idee lijkt misschien saai, maar verras je kamergenoten met een schoon huis om in thuis te komen. Na een lange dag werken is er niets beter dan thuiskomen bij een onverwacht schoon huis en helemaal tijdens Valentijnsdag. Dit idee vereist gewoon je tijd en moeite, en als je meerdere huisgenoten hebt, helpt dit jou! Als je geen tijd hebt om dit op Valentijnsdag te doen, laat dan een briefje achter met de mededeling dat je deze week nog langs komt.

Valentijnsdag.

6. Meer knuffelen op Valentijnsdag!

Valentijnsdag is een dag om je liefde te tonen door middel van fysieke aanraking. Studies hebben aangetoond dat het geven van een langere knuffel, bijvoorbeeld gedurende 10 seconden, het niveau van oxytocine (het liefdeshormoon) verhoogt. Hierdoor wordt je stressniveau verlaagt, net als je bloeddruk en hartslag. Geef het geschenk van de liefde door meer (langere!) knuffels te geven en hand in hand te lopen. Herinner je dierbaren eraan hoeveel jij hen waardeert en hoe belangrijk aanraking is met een gepersonaliseerd kussen!

Valentijnsdag.

 

 

7. Vrijwilliger zijn voor, tijdens én na Valentijnsdag

Na de vakantie hebben veel organisaties moeite met het vinden van voldoende vrijwilligers. Je tijd beschikbaar stellen komt over alsof je de wereld een enorme knuffel geeft. Een ander idee zou zijn om bloed te doneren. Wat kun je beter cadeau geven dan door te helpen met het redden van een leven. Weet je niet waar je kan doneren? Neem contact op met Sanquin en zij helpen je graag!

Valentijnsdag.
8.  Organiseer een spelletjesavond op Valentijnsdag

Verras je vrienden, familie of collega’s met een uitnodiging voor een spelletjesavond. Hiermee kun je zo creatief worden als je zelf wilt, of je nu kiest voor bordspellen of een speurtocht door de stad gaat maken; alles kan! Dit is een avond waarop jullie allebei uitkijken naar plezier en quality time samen. Een spelletjesavond kan wat extra planning vragen, maar zal zeker een herinnering zijn. Mocht dit niet lukken tijdens Valentijnsdag, dan kun je dit altijd een andere avond doen!

Valentijnsdag.

9. Voor je beste vriend(in) een cadeau op Valentijnsdag

Valentijnsdag hoeft niet alleen maar in het teken te staan van je geliefde. Het is ook een dag om je bestie te laten zien hoeveel we hen waarderen en van hen houden. Verras dit jaar je bestie met bijpassende telefoonhoesjes. Of het nu je beste vriendin, zus, moeder of ander speciaal mens in je leven is: zij zullen dit attente en leuke geschenk altijd koesteren wanneer zij hun telefoon pakken.

Valentijnsdag.

 

 

10. Doneer je kleding

Laten we eerlijk zijn, hoeveel van je kleding heb je dit jaar niet gedragen? Ik denk dat het best kan dat wij met zijn allen een paar dingen gaan doneren die wij echt niet meer dragen. Een jas, spijkerbroek of warme sokken kunnen voor iemand anders enorm veel betekenen. Op deze Valentijnsdag kun je iemands hart verwarmen met warme kleren. Weet je niet waar je moet doneren? Bekijk deze lijst voor waar je kan doneren.

Valentijnsdag.

Wij hopen dat je deze Valentijnsdag de tijd neemt om iets kleins of groots te doen voor iemand die speciaal voor je is. De kleine dingen betekenen vaak het meest en al helemaal tijdens Valentijnsdag. Wij hopen dat ook jij merkt dat je geliefd bent tijdens Valentijnsdag en dat je dit gaat vieren met de bijzondere mensen om je heen.

Fijne Valentijnsdag!Valentijnsdag.

XOXO,

GoCustomized

Niet genoeg inspiratie voor Valentijnsdag? Bekijk onze andere blogposts voor meer ideeën voor Valentijnsdag:

Cadeau ideeën voor vrouwen
Valentijnsdag: de beste cadeaus voor hem en haar

Geef een reactie