Blog

Design ideeën voor festivals

De lente en de zomer worden vaak gezien als de beste seizoenen van het jaar. Het ritme van de muziek zorgt ervoor dat je gewoon mee moet bewegen met het fijne deuntje ♫ ♬ ♬ Boom boom boom ♫ ♬ ♬ In dat moment voel je het, de zon schijnt in je gezicht en je hebt allemaal geweldige mensen om je heen. Je ademt en je voelt zo'n fijn gevoel dat je wilt dat het moment nooit meer stopt. Ben jij klaar voor de opkomende festivals? Al wil je meer inspiratie, blijf dan lezen!

festivals Afbeelding van wakening.com

Festivals Afbeelding van Ultra.com

Onze top 5 festivals

1. Tomorrowland
Tomorrowland is een elektronisch muziek festival die jaarlijks gehouden wordt op de het internaat Boom in België. Het beschikt over een camping om de ervaring uniek te maken. De podiums zijn zo ontworpen dat het lijkt op een sprookje. Het festival zelf biedt veel verschillende subgenres in de elektronische muziek.
2. Coachella
Coachella Fest is een geweldig muziek festival dat 3 dagen lang, in de laatste week van april gehouden wordt in Indio, Californië, Verenigde staten. Op het evenement verschijnen verschillende artiesten uit veel verschillende genres muziek. Bijvoorbeeld: rock, indie, hip hop en elektronische dans muziek. Ook worden er kunst installaties tentoongesteld.
3. Burning man
Het Burning Man festival is een jaarlijks terugkomend, zeven-daags festival dat zich plaatsvindt in de "stad" Black Rock, Nevada in de Verenigde staten. Het festival wordt omschreven als een experiment in gemeenschap en zelfexpressie. Een paar van de belangrijkste aspecten van het Burning Man festival zijn: kunst, dat er geen sporen achter gelaten worden, geen geld transacties en de gemeenschappelijke energie van de festivalgangers.
4. Ultra
Ultra Music Festival (UMF) is een muziek festival die jaarlijks wordt gehouden in maart in Miami, Florida. Dit festival wordt in juli ook in Europa gehouden. Op dit festival wordt house muziek gedraaid door bekende artiesten.
5. Awakenings
Een techno muziek festival die in Amsterdam, Nederland wordt gehouden. Grote DJ's komen naar dit evenement, bijvoorbeeld Nina Kraviz, Adam Beyer, Loco Dice en een grote hoeveelheid andere techno muziek meesters.

Festival Outfits

Jouw outfit voor een festival zal bepalen hoe comfortabel je voelt en hoeveel plezier je er gaat hebben! We kunnen zeggen dat er genoeg trends zijn voor festival kleding. Dit is vooral een hippie stijl met erg veel accessoires, vooral degene die ervoor zorgen dat je opvalt van alle andere mensen in het publiek. Uiteraard worden de ronde zonnebrillen vaak gedragen. Qua makeup, zie je vaak veel glitters en steentjes die geometrische vormen maken. Deze worden soms gekker dan je zou kunnen bedenken!

Festival outfit

Festival outfit

Gepersonaliseerde festival hoesjes

Net zoals je outfit, moet je mobieltje goed voorbereid zijn. Kies een goede outfit voor jouw mobiel om tussen alle mensen op te vallen. Bij GoCustomized kun je jouw gepersonaliseerde hoesje helemaal zelf ontwerpen. Je kan hem zo heel makkelijk laten matchen met je kleding maar je kunt ook een leuke foto van een eerder festival erop zetten.

Festival outfit

 

Festival outfit

Als je niet veel foto's van jezelf of van landschappen hebt kun je altijd een leuke festival quote op je hoesje zetten. Leuke voorbeelden hiervoor zijn: "I am techno" of "Go Hard or Go Home." Het kan natuurlijk ook wat meer gepersonaliseerd, zoals een leuke quote die jij hebt gebruikt tijdens een van jouw eerdere festivals. Laat je creativiteit maar eens zien!

Festival outfitFestival outfit

Bescherm jouw mobiel tegen mogelijke beschadigingen die hij kan oplopen tijdens een festival en maak hem meteen perfect voor de gelegenheid.

Wat denk jij van deze festival ideeën? Geef ons jouw mening en schrijf ons een reactie!

 

Geef een reactie