Blog

Een Italiaans liefdesverhaal

De golven spoelen langzaam aan op het strand en de zon scheen over de coeaan. Deze rustige scène was een normale dag voor Giuseppe. Giuseppe is een 20 jarige Italiaanse man, die in het kleine vissersdorp Pescara leeft aan de oostkust van Italië. Duizenden toeristen komen jaarlijks naar Pescara voor een romantische vakantie. Dit stoorde Giuseppe niet zo zeer. Behalve het feit dat Giuseppe zelf geen vriendin had.

Toen de golven aankwamen bij het strand, stopte vlak voor Giuseppe een stelletje. De man pakte de vrouw haar hand vast, draaide haar om en hield haar dicht tegen zich aan. Hij speelde met haar haren en zei: 'Ik ben de afgelopen jaren smoorverliefd op jou, en ik wil dat deze jaren voor eeuwig duren', en hij ging op een knie leunen en vroeger haar ten huwelijk. Ze zei ja, en in plaats van blij te zijn, liep Giuseppe weg. Om welke reden dan ook, deze daad van ware liefde had hem gefrustreerd, als een vrijgezelle man ging Giuseppe direct naar huis. Hij was verdrietig dat hij zijn eerste liefde niet had gevonden.

Onderweg naar huis spookte er verschillende gedachte door Giuseppe zijn hoofd: ‘Waarom kan ik de liefde niet vinden?’. Een paar maanden voor dit voorval, had Giuseppe een meisje gezien, die hij erg interessant vond. Haar naam was Julie. Hij probeerde haar te versieren, maar helaas had zij geen interesse in Giuseppe. Toen Giuseppe thuis kwam, zei zijn vader dat zij vanavond naar een evenement zouden gaan. Giuseppe was gefrustreerd en wilde niet gaan. Zijn vader bleef volhouden en uiteindelijk gaf Giuseppe toe om mee te gaan.

Eenmaal aangekomen op het evenement, vond Giuseppe het maar saai en de frustraties kwamen weer naar boven dat hij geen vriendin had. Op een gegeven moment liep er een meisje langs en wat bleek het was Julie. Giuseppe vermande zichzelf en liep op haar af. Hoe dichter hij naderde, hoe harder zijn hart begon te kloppen. Giuseppe begreep het niet, maar zij voelde als de ware. Giuseppe begon opnieuw een gesprek en dit keer leek ze meer geïnteresseerd dan de vorige keer. Giuseppe vertelde haar hoe mooi hij haar vond en Julie begon te blozen. Julie was eigenlijk niet zo van de stads jongens door slechte ervaringen, maar zij wilde Giuseppe een kans geven voor een date.

Ze spraken af en uiteindelijk slaagde Giuseppe erin om Julie voor zich te winnen. Hij trok Julie naar zich toe en begon met haar te zoenen.

8 jaar later zijn Julie en Giuseppe nog steeds samen. Dezelfde dag in Amerika is Brend smoorverliefd op de ster van het cheerleader team. Een week daarvoor was Alba smoorverliefd op haar Spaanse beste vriend. Een jaar daarvoor was Nicolas, een Franse jongen een liefdesbrief aan het schrijven voor zijn crush Nicole.

Dit verhaal komt erop neer dat iedereen uiteindelijk zijn ware zal vinden. Dus denk terug aan die ene keer dat jij voor het eerst verliefd raakte en denk aan het geweldige gevoel. Vier je eerste liefde en herinner je eerste liefde!

Mocht dit niet lukken, vergeet dan niet een gepersonaliseerd telefoonhoesje te ontwerpen!

Geef een reactie