Blog

Wie had dat gedacht: Een kurk hoesje!

Het kurk hoesje is verbazingwekkend mooi!

Wanneer je vriendinnen op de grond liggen omdat zij teveel wijntjes op hebben, dan weet je dat het tijd is om de fles te sluiten. Natuurlijk gebruik jij een kurk om de fles te dichten, want jij weet ook dat de wijn daardoor in contact kan blijven met zuurstof. Op deze manier blijft de wijn smaakvol en kun je de volgende keer gewoon weer een van je smaakvolle wijnavonden houden. Wat jij vast niet wist is dat kurk ook prima fungeert als telefoonhoesje!  Daarom kun jij bij GoCustomized een uniek kurk hoesje ontwerpen! Kurk is namelijk uitstekend materiaal om de telefoon te beschermen tegen vervelende krasjes. Daarnaast is het kurk hoesje met een eigen ontwerp een absolute eye-catcher.

Kurk hoesje GoCustomized kurk hoesjes

Unieke structuur en samenstelling

De kurk hoesjes zijn gemaakt van echt kurk en worden bedrukt op de achterkant van het hoesje. Kurk voelt daarnaast zeer fijn aan en ligt tevens goed in de hand. Normaal gesproken wordt kurk gebruikt voor het sluiten van een wijn fles of voor het opwarmen van je huis. Door de unieke structuur en samenstelling van het materiaal geeft het ieder telefoonhoesje een eigen identiteit en is het een uitstekende bescherming. Daarnaast is het hoesje zeer flexibel. Je moet er natuurlijk geen wijn fles mee proberen af te sluiten, maar het is zo wat niet kapot te krijgen.

kurk hoesje GoCustomized kurk hoesje

Een absolute eye-catcher

GoCustomized maakt gebruik van geavanceerde druktechnieken en inkt van zeer goede kwaliteit. Daardoor ziet het ontwerp op een telefoonhoesje er zeer scherp uit. Toch wordt ook de eigen identiteit van het hoesje behouden. Het ontwerp is tevens kras-en slijtvast waardoor het ontwerp op het kurk hoesje niet zal vervagen. Daardoor blijft het kurk hoesje een eye-catcher die iedereen zal bewonderen. Naast de houten cases en leren hoesjes, zijn er nu dus ook kurk hoesjes. Op dit moment kun jij een kurk hoesje ontwerpen voor de iPhone 6S.

Wat vind jij van een kurk hoesje? Lijkt het jou iets om een hoesje te beschermen met echt kurk, of gebruik je de kurk alleen voor de welbekende wijnfles. Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie