Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Een telefoonhoesje met patronen

Welke patronen gebruik je voor een hoesje?

Patronen

Wil jij graag een telefoonhoesje ontwerpen, maar vind jij een foto uit je privécollectie te persoonlijk? Je kunt je foto's nog altijd voor jezelf houden en toch je telefoonhoesje uniek maken. Kies een cool patroon voor het ontwerp van je telefoonhoesje! Heb jij geen flauw idee wat voor patronen je zou kunnen gebruiken? Wij maken een lijstje voor je met de leukste patronen.

 

Patronen bron: https://nl.pinterest.com/zazzle/

Bloemen patronen.

De zomer staat voor de deur en de zon begint al te schijnen. Velen genieten al van het mooie weer en het is dan ook een goede reden om je hoesje van een zomerse look te voorzien. Bloemen doen het altijd goed, want waar bloemen bloeien schijnt de zon. Kies voor van de frisse en zomerse bloemen patronen.

 

 

 

Carcasa frutas design Galaxy S4: bron: planetafoto.es

 

Fris en fruitig!

Met een fruit patroon oogt je telefoonhoesje fris en om op te eten!  Je bent zeker uniek en het past volledig in een zomerse stijl. Het is eens wat anders dan de standaard telefoonhoesjes. Wellicht helpt het ook om je te motiveren bij een gezondere levensstijl. Fruit is tenslotte heel gezond!

 

 

Patronen bron: https://nl.pinterest.com/zilverblauwnl/

Strak en simpel.

Houd jij van een wat strakker design? Kies dan voor een simpel en toch creatief patroon. In combinatie met het strakke design van jouw smartphone maakt een patroon  het helemaal af. Met een strak en creatief ontwerp trek je zeker de aandacht van de mensen om je heen! Waarschijnlijk zullen ze je hoesje ook nog eens van dichterbij willen bestuderen net als op deze afbeelding.

 

 

 

 

 

i really liked this piece of art work as it uses a wide range of colors and patterns that you wouldn't usually use when doing a bark study: bron: mocoloco.com

Kunst patronen

Kunst beschikken altijd over unieke patronen. In plaats van strak en simpel kan je ook kiezen voor een kleurrijk patroon met verschillende aspecten. Waar je ook kijkt er gebeurd overal wel iets anders in het patroon. Daarnaast maken de kleuren het tot een unieke kunst. Dit soort patronen maken jouw telefoonhoesje in ieder geval tot een echte eye catcher!

 

 

 

 

 

 

Voor zover ons lijstje! Er zijn echter een heleboel patronen die er nog niet tussen staan. Ken jij nog meer die wij misschien niet hebben behandeld? Laat het ons weten in een reactie en wellicht maken wij een nieuw lijstje!

Geef een reactie