Blog

Egg Beats Mini: Een speaker zonder batterijen!

Zomer staat voor de deur... BBQen met vrienden, zwemmen in een meer, pool parties, beach volleybal... Wat hebben we er zin in! Al deze activiteiten gaan natuurlijk samen met gezellige muziek. Daarom hebben wij bij GoCustomized een nieuwe gadget voor jullie klaar staan: Een geluidsversterker zonder batterijen, kabels en voor een leuke prijs! Geloof je het niet? Lees dan verder!

Egg Beats Mini | Colori

We hebben er lang opgewacht maar ze zijn eindelijk hier! De nieuwe Egg Beats Mini geluidsversterker zal je versteld laten staan. Licht, goedkoop, fashionable, praktisch en onverwoestbaar. Vandaag ontdekken we alle features van deze must-have!

Goodbye batteries!

Ja, je leest het goed! De Egg Beats Mini werkt zonder batterijen. Door de vorm van de gadget, waar veel aandacht aan is besteed, versterkt het geluid van jouw telefoon vier keer! Nu kun je eindelijk van muziek genieten zonder dat je onhandige batterijen of powerbanks mee hoeft te slepen!

Amplificatore audio Egg Beats Mini | Senza Batterie

Wireless connection

In het begin van dit artikel lieten we het ook al weten, maar er zijn geen kabeltjes nodig om de speaker aan te sluiten. De speaker werkt wireless met jouw smartphone.

Waterbestendig en onverwoestbaar

Dit is waarom de Egg Beats Mini de ideale gadget is voor de zomer van 2017. Door het rubberen omhulsel is de geluidsversterker geheel waterdicht en onverwoestbaar. Seeing is believing!

Tegelijkertijd je telefoon opladen

Is je telefoon bijna leeg maar wil je toch graag naar muziek luisteren? Met de Egg Beats Mini kun jij tegelijkertijd muziek luisteren en je telefoon opladen. Ideaal toch?

De prijs en where to buy

Je kunt de Egg Beats Mini nu direct in onze webshop bestellen voor maar €12,95! De gadget is in drie kleuren beschikbaar: Blauw, roze en zwart, en werkt samen met de iPhone 6 (s), de iPhone 7, de Samsung Galaxy S6 (Edge) en de Samsung Galaxy S7 (Edge).

Speciale aanbieding!

We hebben een speciale verassing! Je kunt nu een Egg Beats Mini gratis bestellen! Bij een bestelling van €21,00 bij GoCustomized kun je de gadget toevoegen aan je winkelwagen en de code "EGG" gebruiken. Zo krijg je deze hippe accessoire helemaal gratis! De kortingscode is geldig tot en met 25 juni 2017 en zolang de voorraad strekt.

Waterbestendig, geen batterijen, geen kabels, goedkoop, fashionable en super licht.  Een Egg Beats Mini is de zomer must-have!

 

Geef een reactie