Blog

EK 2016 en GoCustomized

Na 4 jaar wachten is het eindelijk weer hier, het EK! Het EK begon op 10 juni en eindigt op 10 Juli. Dit jaar doen 24 Europese landen mee, verdeeld in 6 groepen van 4 teams. In de voorrondes begint de spanning en sensatie al, want je hoopt natuurlijk niet dat jouw favoriete team wordt weggespeeld! Vanaf 25 juni zullen de achtste finales worden gespeeld tussen 16 teams. Bij GoCustomized zijn we voor alle landen waar wij cases verkopen!

EK 2016 en GC Het EK logo van saracino.com

Als je wilt weten hoe wij de teams supporten en hoe je een gratis telefoonhoesje kan winnen, lees dan verder!

 

EK 2016 en GoCustomized

 Wij vinden het leuk om onze community te betrekken bij de laatste trends en ontwikkelingen, op dit moment is dat natuurlijk het EK voetbal in Frankrijk! Daarom hebben wij onze eigen prijsvragen waaraan jij mee kunt doen en je een gratis telefoonhoesje kunt winnen!

  eurocopa 2016 sorteo

 

Waar gaat de prijsvraag over en hoe doe ik mee?

Het doel van de onze prijsvraag is duidelijk, het juist voorspellen van de uitslag van de wedstrijd. Één dag voor de wedstrijd plaatsen wij een post, waar iedereen op kan reageren met hun voorspelling voor de uitslag van de wedstrijd. Om mee te doen hoef je ons alleen maar een like te geven en een reactie. Één dag na de daadwerkelijke wedstrijd maken wij de winnaar bekend! Het kan zijn dat niemand het goed heeft geraden, maar zolang het land nog in de wedstrijd zit zullen wij ook verder gaan met de prijsvraag!

Wij supporten België, Spanje, Engeland, Duitsland, Frankrijk. Kies jouw team en succes met het raden van de uitslag!

 

Wedstrijden

Op 25, 26 en 27 juni zullen de volgende wedstrijden worden gespeeld:

Zwitserland – Polen

Wales – Noord Ierland

Kroatië – Protugal

Frankrijk – Ierland

Duitsland – Slowakije

Hongarije – België

Italië – Spanje

Engeland - Ijsland
 

Je kunt het beste het EK volgen door een bezoek te brengen aan onze Facebook pagina waar wij de wedstrijden aankondigen!

Geef een reactie