Blog

Facebook Bots - De nieuwe feature van Facebook Messenger

Elke dag komen we dichter bij het onvermijdelijke moment waarop robots het eindelijk van ons over gaan nemen. Maar geen zorgen, we kunnen tot die tijd van iedere dag genieten! Facebook Messenger heeft pas een nieuwe feature uitgebracht. Met deze aanpassing kun je voortaan met Facebook Bots praten! Toe aan een gezellig praatje, maar je vrienden zijn niet in de buurt? Dat is nu geen probleem meer!

 

Facebook Bots Afbeelding van Alphr.com

Het is een interessante nieuwe feature en developers hebben er hard aan gewerkt, waardoor er al meer dan 10,000  Facebook bots beschikbaar zijn om tegen te praten. De “bots” verschillen van kranten tot fashionistas en zelfs Burger King zit er bij! Zin om met iemand te praten? Start dan eens een gesprekje met de volgende leuke “bots”:

Een paar handige en leuke Facebook Bots:

Skyscanner (Reizen - @skyscanner)

Ben je van plan om binnenkort een vlucht te boeken? Neem dan eens een kijkje bij de Skyscanner bot die je helpt met het zoeken naar vluchten. De bot vraagt waar je vandaan komt, wat de bestemming is en op welke data je wilt gaan, zodat hij de beste vluchten voor je uit kunt zoeken!

Facebook Bots Afbeelding van Skyscanner.com

 

 

And Chill (Films – @textandchill)

Als je geen zin hebt om voor de 100e keer door Netflix te scrollen, praat dan eens met And Chill. Deze bot geeft je tips naar aanleiding van een paar vragen over je interesses. Probeer het eens! Misschien ontdek je wel super leuke films!

 

Facebook Bots Afbeelding van Andchill.io

 

Fynd (Fashion – @gofynd)

Als het tijd is om weer een nieuwe outfit te scoren, praat dan eens met Fify, Fynd´s fashion bot. Vertel Fify waar je naar op zoek bent, zoals ´zwart hardloopschoenen´, zij zal dan je de meest geschikte schoenen laten zien.

Facebook Bots Afbeelding van Makeuseof.com

 

The Wall Street Journal (Financiën – @wsj)

Wil je graag op de hoogte blijven van de aandelenmarkt? Voeg WSJ toe en blijf up to date van het laatste nieuws en de huidige aandelenmarkt.

Facebook Bots, WSJ Bot Afbeelding van Theguardian.co.uk

 

Zork (Gaming – @playzork)

Opzoek naar iets leuks? Het is nu mogelijk om het old school DOS spelletje, Zork, te spelen.

Facebook Bots, Zork Afbeelding van Mmetablocks.com

 

Ondanks dat de bots nog een beetje stijfjes zijn, worden ze elke dag beter. Blijf zoeken naar nieuwe bots die jij misschien leuk  vindt en als je er eentje vindt, laat het ons dan weten in een reactie!

Geef een reactie