Blog

Facebook "Spaces"

Nu kun je relaxen met de nieuwe VR platform van sociale media reuzen met je vrienden in 3D: Facebook Spaces. GoCustomized vertelt alles wat je moet weten over deze nieuwe uitvinding. Wil je alles over de toekomst van de sociale netwerken te weten komen? Lees dan verder!

Facebook, Spaces foto van: youtube.com

Wat is Facebook Spaces?

Facebook Spaces is een virtual reality app, ontwikkeld door Facebook.  De app die je toelaat om te communiceren met je Facebook-vrienden via een totaal andere manier dan dat je gewend was. Een nieuwe manier om met je vrienden in contact te komen dus! Met een avatar die je zelf kan ontwerpen naar hoe jij eruit ziet kun je je eigen reality soap maken. Ook kun je andere facebook vrienden uitnodigen om mee te doen.

Spaces, VR, Facebook Foto van roadtovr.com

Hoe werkt Facebook Spaces?

Vond jij "Sims" ook altijd zo leuk en speelde je dit vroeger elke dag, dan is Facebook Spaces al helemaal iets voor jou! Het verschil is dat je je eigen avatar kunt maken op facebook spaces, een avatar die echt op jou lijkt. Zodat iedereen weet dat jij het bent! Kies een van je foto's van je Facebook-profiel en maak het poppetje zoals je zelf wil. Het moet natuurlijk wel op jou lijken! Als dat is gebeurd kun je verder met personaliseren tot je tevreden  bent met je avatar. In Facebook Spaces kun je ook je oogkleur, haar, en gezichtsvormen toevoegen. Wanneer dit is gedaan kun je een huis bouwen, vrienden maken, werken en eigenlijk gewoon het echte leven lijden.

Wanneer zal Facebook Spaces beschikbaar te zijn?

Franklin heeft Space aangekondigd op de jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie, op dinsdag 18 april. Het platform is momenteel beschikbaar als een beta versie voor Oculus Rift headset gebruikers. Space kan worden opengesteld voor software-ontwikkelaars, zodat ze kunnen bouwen op wat Facebook is begonnen. Sommige geruchten zeggen dat Facebook Spaces VR binnenkort ook beschikbaar zal zijn voor andere platforms, zoals HTC Vive en PlayStation. Dit moeten wij natuurlijk nog afwachten.

Facebook Spaces Foto van: adweek.com

Kenmerken van Facebook Spaces

Het is een virtual reality app, ontwikkeld door Facebook
Tot nu toe alleen beschikbaar voor Oculus Rift headset gebruikers
Je kunt jouw avatar aanmaken en vrienden ontmoeten in deze nieuwe wereld.
Een ding is duidelijk, Facebook Spaces is nog maar het begin van wat de komende jaren met virtual reality mogelijk zal zijn!

Kan jij ook niet wachten op Facebook Space te gebruiken? Ik in ieder geval wel! Laat ons in een comment weten wat jij vind van de nieuwe uitvinding Facebook space!

Geef een reactie