Blog

Facebook

 • Informatie over Facebook spaces

  Tegenwoordig zijn we meer en meer verbonden, de telefoon volgt ons overal in ons dagelijks leven, in onze gekke avonturen. We kennen allemaal Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat en we gebruiken de meeste van deze apps. Of het nu gaat om discussiëren, op de hoogte blijven of simpelweg verveling, deze zijn essentieel. Vandaag gaan we praten over wat de nieuwe manier van communiceren zou kunnen worden in de nabije toekomst.

  Bron: https://www.facebook.com/spaces

  Lees verder

 • Facebook "Spaces"

  Nu kun je relaxen met de nieuwe VR platform van sociale media reuzen met je vrienden in 3D: Facebook Spaces. GoCustomized vertelt alles wat je moet weten over deze nieuwe uitvinding. Wil je alles over de toekomst van de sociale netwerken te weten komen? Lees dan verder!

  Facebook, Spaces foto van: youtube.com

  Lees verder

 • WhatsApp stories

  De nieuwe WhatsApp status

  We verheugen ons al een paar weken op de nieuwe whatsapp status. De oude whatsapp status, waar we konden schrijven wat we voelen, denken of maken. Maar nu kunnen we een foto of een video in onze status uplouden. Zo kun je nog steeds laten weten wat je doet, denkt of maakt maar nu op een meer persoonlijke manier. Wil je hier meer over weten? Lees dan verder..

  whatsapp-promo

  Lees verder

 • WhatsApp verstuurt data naar Facebook

  We konden het verwachten en het is eindelijk hier. WhatsApp, de meest bekende chat applicatie, heeft de privacy policy veranderd. De nieuwe policy staat toe dat WhatsApp data kan worden gebruikt om Facebook, tot wie de app behoort, om Facebook nog meer op jou aan te passen. In 2014 heeft Facebook WhatsApp gekocht voor een aantal miljoen dollar. Het is dus ook niet onverwachts dat deze apps ineens samen werken. Vanaf 25 Augustus 2016 is het mogelijk om jouw data met Facebook te delen.

  Whatsapp stuurt data naar facebook Afbeelding van Elandroidelibre.com

  Lees verder

 • Facebook update: een persoonlijke nieuwsfeed

  De nieuwsfeed van Facebook wordt nog persoonlijker!

  De nieuwsfeed is een van die dingen waar Facebook niet veel aan verandert. De nieuwsfeed is namelijk een van de belangrijkste kenmerken van Facebook. Om die reden zijn zij zeer voorzichtig met zulke updates. De laatste update van zo'n formaat waren de extra mogelijkheden van de like button. Hierbij is het mogelijk om een bericht leuk te vinden met een emoji.

  Facebook nieuwsfeed Bron: Pulseheadlines

  Maak je Facebook feed persoonlijk

  Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe Facebook update. In de toekomst zal de nieuwsfeed worden onderverdeeld in verschillende categorieën. Bijvoorbeeld, gebruikers kunnen er voor kiezen om alleen berichten te zien uit een bepaalde categorie. Er zullen dan ook vele verschillende categorieën zijn zoals politiek, reizen, eten, muziek, films etc. Mocht iemand iets zelf willen posten dan kunnen zij waarschijnlijk de bijbehorende categorie kiezen. Facebook kennende kunnen we er misschien al wel vanuit gaan dat zij aan de hand van de inhoud van het bericht de categorie kunnen herkennen. Op deze manier kunnen zij voorkomen dat eventuele spam berichten worden geplaatst. Deze functie is al beschikbaar voor sommige Facebook gebruikers zodat zij het kunnen testen.

  Facebook nieuwsfeed bron: thenextweb

  Wat zijn de voor-of nadelen van de nieuwsfeed?

  Door deze update heeft iedereen de mogelijkheid om te kiezen wat zij willen zien in de nieuwsfeed. Door de nieuwsfeed onder te verdelen in verschillende categorieën wordt iedereen aangemoedigd om berichten te plaatsen in de bijbehorende categorie. Daardoor krijgt Facebook een veel overzichtelijker nieuwsfeed. Wat fijn is voor mensen die niet alles willen lezen, maar slechts wat hen interesseert. Echter, het heeft zo ook zijn nadelen. Deze update verschaft Facebook weer een stukje meer informatie over hun gebruikers. Daardoor kunnen zij bijvoorbeeld de advertenties beter afstemmen. Uiteindelijk levert dat het Amerikaanse bedrijf weer meer geld op. Privacy is dan ook een onderwerp waar menigeen nooit over uitgesproken raakt, daar lijkt deze update zeker medeverantwoordelijk voor.

  Hoe denk jij over de nieuwste Facebook update? Is het een privacy schending of vind je het juist heel gemakkelijk? Laat het ons weten in een reactie!

 • GoCustomized social media

  Bekijk welke social media sites wij allemaal gebruiken, volg ons, en mis niks!

  Het gebruik van sociale netwerken is in de afgelopen jaren flink gegroeid en het lijkt erop dat dit alleen maar meer zal worden. Social media helpen ons om contact te houden met mensen van vroeger en vandaag, en geeft ons de kans om onze favoriete celebs te volgen. Naast familie, vrienden en bekendheden, kunnen we ook in de gaten houden wat bedrijven over de hele wereld aan het doen zijn!

  Social Networks GoCustomized

  Bij GoCustomized geloven we dat het erg belangrijk is om te laten zien wie wij zijn en wat we doen als bedrijf. Voor ons is het gebruik van social media bijna net zo belangrijk als de website zelf. Ons doel is een community te vormen van volgers die dezelfde passies delen als ons! Wij zijn op vele manieren actief op sociale netwerken zodat bezoekers en klanten informatie kunnen vinden over ons bedrijf en over onze producten. In deze blog kun je lezen welke sociale media we allemaal gebruiken!

  Lees verder

 • Top 5 chat apps voor smartphones

  Welke chat apps zou je moeten downloaden?

  Hoe belangrijk zijn deze chat apps nou eigenlijk? We gebruiken het vanaf het moment dat wij wakker worden en vallen er zelfs mee in slaap. Waarschijnlijk zijn ze het belangrijkste om ons te kunnen voorzien in het communiceren met andere. Het probleem van deze chat apps is dat er tegenwoordig zo veel zijn. Je wordt haast overspoeld met de laatste applicaties, terwijl ze verdomd veel lijken op de apps die al bestaan. Welke chat apps zijn dan eigenlijk het beste? Wij hebben een lijstje gemaakt met onze populaire chat apps!

  Chat AppsWhatsApp

  Tegenwoordig gebruikt iedereen WhatsApp. WhatsApp is een cross platform wat beschikbaar is voor iOS, Android en Windows Phone. Facebook is daarnaast de eigenaar van WhatsApp sinds februari 2014.  Het is waarschijnlijk met verre weg de meeste populaire chat app met 1 miljard gebruikers vanaf februari 2016. Het mag daarnaast geen verrassing worden genoemd dat WhatsApp populair is. Het is namelijk tevens een van de oudere apps op het top 5 lijstje van chat apps. De app heeft voortgebouwd op het succes dat zij hadden door steeds meer nieuwe functies toe te voegen zoals voice chat, video berichten, het delen van foto's en het blijven verbeteren van de software. In het begin van dit jaar introduceerde zij een web WhatsApp versie, die te gebruiken is met een Google Chrome extensie.

  Lees verder

 • Wat is WhatsApp end-to-end-encryptie?

  WhatsApp end-to-end-encryptie

  WhatsApp heeft de nieuwe end-to-end-encryptie gelanceerd! Het gele bericht bovenaan een app gesprek is jou vast ook opgevallen, maar wat is het eigenlijk precies en wat betekent dat voor het gebruik van Whats app? Wij schrijven vandaag over de nieuwste functie van de populaire chat-app.

  WhatsApp Bron: PRADHANMANTRIYOJANA.CO.IN

  Lees verder

8 artikel(en)