Blog

fashion

 • New York fashion week 2018

  Op 8 februari is het zover. De modeweek begint in New York.
  Wat kan je verwachten? Wat zijn de nieuwste trends?
  Lees verder om het achter het belangrijkste komen.

  Bron: elle.com

  Lees verder

 • Unieke cadeaus

  Haten jullie om hetzelfde te zijn als iedereen? Wij ook, dit is waarom wij met een lijst zijn gekomen van unieke cadeau ideeën. Check het nu !

  Lees verder

 • Samenwerking: The Blogger Programme (TBP)

  Bij GoCustomized zijn wij constant bezig om bloggers en Instagrammer te vinden, waar wij mee kunnen samenwerken. Dit is echter niet het enige samenwerkingsverband dat wij aangaan. Laatst hadden wij de eer om een deel te sponsoren van The Blogger Programme’s (TBP), het jaarlijkse blogger hangout event. Lees hier meer over in dit artikel.

  LFWBalloon Source: TBP

  Het Evenement

  TBP is een platform waar bloggers en merken samen komen en kijken naar eventuele samenwerkingen. Elk jaar organiseert TBP een event, waar bloggers naar toe komen, nieuwe producten kunnen worden uitgeprobeerd en het blogger netwerk kan worden uitgebreid. Dit jaar was het event tijdens de London Fashion Week en het was geweldig! Met een prachtig decor en goede producten was het zeker Insta-waardig. Naast al deze dingen kregen alle bloggers een goodiebag met allerlei leuke dingen.

  Onze Rol

  Toen TBP onze contacten, wisten wij meteen dat dit een event zou zijn om aan mee te doen! Wij besloten om mee te doen als goodiebag sponsor en zijn uitermate tevreden over ons geleverde product. Wij hadden ervoor gekozen om een customized telefoonhoesje te ontwerpen, waarbij de uitnodiging, het thema en de quote van het evenement naar voren kwam.

  Voor dit evenement had TBP ook nog een brunch georganiseerd van de top 10, waarbij wij ook gepersonaliseerde hoesje hebben gesponsord. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van quotes die de top 10 ooit heeft gebruikt op Instagram. In totaal hebben wij 200 hoesjes gemaakt voor dit evenement. Daarnaast hebben wij ook handgeschreven kaarten bij elk hoesje gedaan, met de vraag of ze ons willen contacten voor een eventuele samenwerking.

  Al met al was het een geslaagd evenement en hebben wij met plezier TBP gesponsord en kijken wij uit naar een toekomstige samenwerking met iedereen.

3 artikel(en)