Blog

features

 • Samsung Galaxy S9 release, prijs en geruchten

  De Samsung Galaxy S9-release is officieel aangekondigd op het Mobile World Congress (MWC). Er zijn al veel geruchten over de technologie rond display, camera en vingerafdruksensor. Het is al duidelijk dat er zoals gewoonlijk een iets grotere Samsung Galaxy S9 Plus zal zijn.
  Lees verder om alles te weten te komen over de nieuwe Samsung Galaxy S9!

  Bron: computerbild.de

  Lees verder

 • Google Pixel 2 XL vs Apple iPhone X

  Enkele dagen na de release presenteren wij twee van de beste 2017 smartphones: Google Pixel 2 XL en iPhone X. Vrij snel na de lancering van de iPhone X lanceerde Google zijn nieuwe producten. Met als kers op de taart de Google Pixel 2 XL. In deze blog vergelijken wij de twee smartphones. Lees daarom snel verder om er meer over te weten te komen.

  Bron: TecnoAndroid.it

  Lees verder

 • Review: Huawei P8 Lite (2017)

  De Huawei P8 Lite heeft, sinds hij uitgebracht werd in 2015, een draaipunt in sales en merk perspectief veroorzaakt. Meer dan 1.7 miljoen van deze mobielen zijn ondertussen verkocht: een geweldig succes voor Huawei dus! Dit Chinese merk heeft hierdoor besloten zijn nieuwste model dezelfde naam te geven. De Huawei P8 Lite (2017). Blijf lezen om meer te weten te komen over dit nieuwe Huawei model!

  Huawei P8 Lite 2017 Afbeelding van neurogadget.net

  Lees verder

 • Nieuws over iOS 11

  Apple heeft weer een nieuwe update aangekondigd: iOS 11.  Het is dus de hoogste tijd om een voorjaarsschoonmaak te houden; verwijder oude foto's en nutteloze apps en maak plaats vrij voor deze nieuwe update! Wil je de nieuwe features weten? Lees dan verder!

  iOS 11

  Lees verder

 • Geruchten over de Samsung Galaxy Note 8

  Na de rampzalige geschiedenis van de explosieve batterij van de Galaxy Note 7 is de Note 8 terug gekeert met een revanche. Het merk wil graag terug komen met een betere telefoon en wil het imago van de note collectie graag verbeteren - grote telefoons voor een beter schrijf comfort. Is de Samsung Galaxy Note 8 in staat om het schandaal van de laatste keer te kunnen rechtzetten? Lees verder om erachter te komen!

  Galaxy Note 8 Foto van Thaimobilecenter

  Lees verder

 • Nieuwe geruchten over de iPhone 8

  In aanvulling op onze vorige blog post "Wat kunnen we verwachten van de iPhone 8?" hebben wij nog meer  geruchten over de iPhone 8 om aan je te vertellen! Kun je ook niet wachten om deze geruchten te lezen? Klik dan hier!

  foto van macrumors.com

  Lees verder

 • Review: Samsung Galaxy S8

  Samsung heeft de nieuwe Galaxy S8 op de markt gebracht en komt dan ook naar mijn mening met de mooiste en meest stijlvolle mobiele telefoon die ooit gemaakt zijn. Deze smartphone onderscheidt zich door zijn geavanceerde technologie, maar heeft ook kritiek ontvangen. De kritiek gaat dan dit keer ook om de hoge prijs van de nieuwe telefoon. Laten we bij het begin beginnen. Wil je meer weten? Lees dan verder!

  Samsung Galaxy S8 Afbeelding van MovilZona

  Lees verder

 • Review: Huawei P10

  De Huawei P10 is onderweg. Huawei is na Samsung en Iphone de grootste provider op Smartphone gebied van de markt. Huawei is nu vooral populair in Europa en in het Westen. Dit gaat langzaam maar zeker groter worden omdat Huawei in het rijtje staat van ' Grootste providers van de markt'. De Huawei P9 was al  indrukwekkend en nu de Huawei P10 onderweg is hebben we al een idee wat we kunnen verwachten! Lees meer om erachter te komen!

  De Huawei P10

  blog Foto van Techradar.com

  Lees verder

8 artikel(en)