GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

festival

 • Design ideeën voor festivals

  De lente en de zomer worden vaak gezien als de beste seizoenen van het jaar. Het ritme van de muziek zorgt ervoor dat je gewoon mee moet bewegen met het fijne deuntje ♫ ♬ ♬ Boom boom boom ♫ ♬ ♬ In dat moment voel je het, de zon schijnt in je gezicht en je hebt allemaal geweldige mensen om je heen. Je ademt en je voelt zo'n fijn gevoel dat je wilt dat het moment nooit meer stopt. Ben jij klaar voor de opkomende festivals? Al wil je meer inspiratie, blijf dan lezen!

  festivals Afbeelding van wakening.com

  Lees verder

 • Festival outfit – de coolste cases voor de zomer

  Het festivalseizoen is begonnen! Sensation, Lowlands of de Zwarte Cross, voor ieder is er wat wils! Natuurlijk wil jij jouw stijl wel aanpassen op het festival. Je kunt ideeën krijgen van bijvoorbeeld de outfits van Coachella, maar je maakt je helemaal de blits als zelfs jouw telefoon hoesje in het thema van het feest is. Helaas zijn er online niet echt telefoonhoesjes te vinden die goed aan sluiten op het festival thema. Daarom kun je jouw eigen telefoonhoesje ontwerpen bij GoCustomized! In deze blog lees je over de beste festival designs voor jouw telefoon!

   

  Cases voor de beste festival outfit

  Artiesten-case

  Shakira Hülle

   

  Hoe kan je jouw liefde voor een band of artiest beter laten zien dan ze af te drukken op een telefoonhoesje? Print op jouw case bijvoorbeeld een toffe foto van Shakira. Zo kan ze, als jij aan het filmen bent, meteen zien dat jij haar grootste fan bent! Misschien heb je zelfs wel een foto van je idool en jou samen, is toch leuk om dat te vereeuwigen op een case?!

  Lees verder

 • De 69e editie van het Cannes Film Festival

  Wie viel er in de prijzen op het filmfestival in Cannes?

  11 mei tot en met 22 mei werd het grootste filmfestival in Cannes voor de 69e keer gehouden. Het Cannes Film Festival; dat betekent dat de rode loper wordt uitgerold, de grootste sterren komen opdagen en de prijzen worden verdeeld. Het is 's werelds bekendste filmfestival en daarom vind je hier een terugblik op het immens populaire evenement. Wij nemen je mee naar het filmfestival in Cannes en geven een samenvatting van de afgelopen 12 dagen.

  cannes film festival

  Dit jaar bestond de jury onder meer uit regisseur George Miller, zijn meest recente film is de blockbuster movie ''Mad Max: Fury Road''. De jury stond tevens onder zijn leiding en samen jureerde zij vele films voor de 69e editie.

  Lees verder

 • Coachella festival mode trends

  Coachella festival mode trends met Gigi Hadid en Paris Hilton.

  Coachella oftewel het meest modebewuste festival ooit heeft ons nog nooit teleurgesteld op mode gebied. Beroemdheden beleven er de mooiste dagen in het zwembad of op de velden onder de Californische zon. Met een groot scala aan diverse mode attributen is dit festival een absolute eye-catcher.

  coachella gigi Gigi Hadid with the headscarve credit to http://www.msn.com/

  Om te beginnen hebben we de geliefde klassieke gebreiden strandkleding vaak zien voorbijkomen van Victoria Secret model Allesandra Ambrosio. Ook laat Gigi Hadid zien dat een hoofddoek erg trendy kan zijn. Net als de tijdige tattoo's in glinsterende metalic tinten, een bindi, een haarkroon, een bloemenkrans om het hoofd, de cowboy stijl of een paraplu voor de zon blijven altijd erg geliefd.

  Lees verder

4 artikel(en)