Blog

functies

 • Release en geruchten van de OnePlus 6

  Binnenkort zal het Chinese merk OnePlus haar nieuwste telefoon onthullen: de OnePlus 6. De vorige modellen waren behoorlijk succesvol, dus iedereen heeft hoge verwachtingen van deze nieuwe telefoon. De voorganger van OnePlus 6, de OnePlus 5T is niet meer te koop en het merk zal het niet ook niet meer gaan verkopen, dus we kijken uit naar hun nieuwe telefoon! Wil je meer weten over de nieuwe OnePlus 6? We hebben alle informatie voor jouw verzameld die tot nu toe is onthuld, van geruchten tot bevestigde functies we zullen je alles vertellen! Lees verder voor meer informatie over de OnePlus 6 release en geruchten.

  oneplus 6-release Bron: www.slashgear.com

  Lees verder

 • Instagram direct

  Niemand kan er meer omheen, Instagram is een hit en wordt door veel gebruikers gebruikt. Mensen delen massaal foto's van vakantie, feestjes of andere dingen die zij hebben mee gemaakt. Instagram komt echter met een nieuwe applicatie die los staat van de Instagram applicatie. Lees verder om er meer over te weten te komen!

  Image result for instagram direct Bron: yrcharisma.com

  Lees verder

 • Dé app voor muzikanten

  De nieuwste app voor muzikanten

  Met de nieuwste app genaamd 'Music Memos' lanceert Apple een nieuwe applicatie voor muzikanten. Zoals jullie weten was Garageband een eerder succes voor het produceren van muziek. Music Memos is net zo iets, maar toch compleet anders. Met deze app kunnen muzikanten hun ideeën opnemen op elk moment van de dag. Het mooie hiervan is dat zij dat dan ook direct kunnen delen met vrienden of bandleden. Mocht een zanger bijvoorbeeld een nieuwe tekst in gedachte hebben, dan kan hij met Music Memos instrumenten toevoegen om te horen of het goed klinkt.

  Music Memos functies

  Het beste aan deze app is dat je snel en gemakkelijk muziek kunt opnemen. Het idee achter deze app is dan ook om zo snel mogelijk iets op te nemen zodra je een idee hebt. Een nummer kan worden opgenomen met de microfoon van de iPhone. Mocht je betere geluidskwaliteit wensen dan kun je eenvoudig een professionele microfoon inpluggen.

  Een app voor muzikanten Bron: Apple

  Volgens de kenners is het toevoegen van achtergrond muziek de meest innovatieve ontwikkeling. Music Memo herkent namelijk het ritme en specifieke melodieën in de opname en stelt vervolgens een bepaalde achtergrondmuziek voor. Daarna kunnen dan de bass en drum etc. worden toegevoegd die passen bij het ritme en melodie.  De software is zelfs zo geavanceerd dat het de snelheid van je stem kan herkennen en daar op inspeelt.

  Dé app voor muzikanten Bron: Apple

  Uiteraard moet jij je ideeën op een of andere manier organiseren. Daarom kun je elk idee een eigen naam geven en markeren met een ster. Zo weet je welk idee de meeste prioriteit heeft. Het is ook mogelijk om je bestanden van tags te voorzien, zo weet je bijv. wat het refrein is of een ''bridge''.

  Een app voor muzikanten Bron: Apple

  Music Memos is bedoeld voor het opnemen van ideeën en niet zo zeer een tool om muziek te bewerken. Garageband is daar geschikter voor en deze apps kunnen elkaar dan ook versterken. Het is namelijk heel eenvoudig om bestanden te importeren en exporteren. Zo kun je een bestand uit Music Memos exporteren naar Garageband zodat jij het bestand kan bewerken. Het is ook mogelijk om je bestanden te uploaden in Youtube of Apple Music, op deze manier kun jij de wereld laten horen wat je te bieden hebt!

  Gratis op iTunes

  Music Memos is gratis te downloaden op iTunes en wordt ondersteund door de iPhone, iPad Air, iPad Pro, iPad mini en de iPad's van de 3e generatie. Ben jij een echte muzikant en vind jij deze app helemaal te gek? Laat het ons weten in een reactie! Wij zijn zeer benieuwd naar jouw mening.

  download-on-app-store-badge

3 artikel(en)