Blog

Een gepersonaliseerde verpakking

Zoals we allemaal weten, is wat van binnen zit dat telt. Maar laten we niet ontkennen dat wat van buiten zit ons uiteindelijk aantrekt. Daarom zijn we verwend door Selfpacking.com met  mooie, originele  en gemakkelijke verpakking voor jouw telefoonhoesje, iPad hoesje of gadget. Vandaag gaan we een aantal van de meest briljante en creatieve ideeën aan u voor stellen om cadeau te geven. Wil je meer weten over onze gepersonaliseerde verpakkingen lees dan verder. 

1

Gepersonaliseerde geschenken met zelfverpakking 

Wil je een vriend, vriendin of geliefde verassen voor haar/zijn verjaardag? Of voor een ander speciale gelegenheid? Maak je niet druk om een mooi cadeautje, wij gaan het een stuk gemakkelijker voor je maken. We kennen allemaal het probleem, het vinden van de juiste cadeautjes... Het gaat  namelijk allemaal om de eerste indruk van een mooi ingepakt cadeau. De eerste indruk is het aller belangrijkst! Toch?

4

Gepersonaliseerde Geschenken voor je schoonmoeder haar verjaardag

Oké, dit is een ding waar je dus erg voorzichtig mee moet zijn. Er is een populaire gezegde dat zegt: "Eenmaal per jaar, kan het geen kwaad. Mijn mening? Wees erg serieus als het gaat om een cadeautje voor je schoonmoeder. Verwen haar dus goed! Koop bijvoorbeeld een goede wijn, een lekkere goede kaas en kom met een goed humeur! Verpak je " Rioja " of " Chateau " in een van deze luxe verpakkingen en je schoonvader is ook verkocht!

wine-bottle-box-with-washi-tape

 

Verzoening met je partner

Als je net een discussie hebt gehad met je partner. Maar je wil het goed maken en weet niet hoe? Ik zal je vertellen wat altijd werkt bij mij, ontbijt op Tiffany's " stijl. Een volledig verzorgt ontbijt met goede coffee en een lekker sapje met natuurlijk ook een lekkere croissantje en een lief briefje waarin je verteld hoeveel je van hem/haar houdt. Opmerking: presentatie is heel erg belangrijk. Hoe zit het met deze doos voor macarons? In de romantische Franse stijl, dat  wordt kwijlen! Besteed aandacht aan me, een presentatie als deze en de dingen zullen werken! ♥

single-macaron-boxes

Onze ervaring: een persoonlijke telefoon hoesje in een persoonlijk pakket

Onze zusterorganisatie in personalisatie heeft ons betoverd. Zelf verpakking geeft je ook de mogelijkheid om uw gift box aan te passen. We kregen de opdracht zonder problemen of vertraging. De website is betrouwbaar, gemakkelijk en leuk om te gebruiken, net als het creëren van de dozen. Je hebt veel opties om uw vak naast meerdere accessoires te kiezen, allemaal kostbaar. Dankzij de ideeën die u onder het tabblad "inspiratie" Ik heb gekozen voor de beste doos en accessoires kunt vinden. Hier verlaten we het wonder dat is overgelaten aan ons GoCustomized samen met onze gepersonaliseerde gevallen!

DIY telefoon hoesje organisator!

Kleine details maken het verschil. Niet vergeten! Kom en laat ons een commentaar ons uw mening over dit artikel op te geven.

5

Geef een reactie