Blog

Geruchten over de Motorola Moto G5

Voor maanden lang horen we al geruchten over Moto G5 maar in een paar dagen zullen deze geruchten bevestigt worden met dank aan  Mobile World Congress. Voor nu moet u even teren op deze geruchten, lees verder om meer te weten te komen.

Foto van: Pcadvisor.co.uk Foto van: Pcadvisor.co.uk

Voor degenen die achter lopen wat het nieuws betreft, hier is een korte samenvatting: In maart bereide Lenovo zich voor om een nieuwe serie mobiele telefoons te lanceren, dit worden de Moto G5 en Moto G5 Plus. Helaas hebben we niet de exacte datum, maar we gaan ervan uit dat alles duidelijk zal zijn na MWC.

 

Technische specificaties Moto G5

Foto van: Pcadvisor.co.uk Foto van: Pcadvisor.co.uk

 

Dit is wat we weten op het moment: de Moto G5 zal een 5-inch scherm met full HD-resolutie (1920 x 1080 pixels) krijgen, beschermd door een glazen Gorilla Glass 3. Het moet een SoC Qualcomm Snapdragon processor 430 mount hebben, in twee varianten een met 2 GB RAM-geheugen en een met 3 GB RAM en 16/32 GB geheugen. De batterij zal een 2800 mAh (3000 voor de Plus-versie) met Turbo Charge-technologie worden. Voor de achterste camera, zal het een resolutie van 13 megapixels hebben en de camera aan de voorkant zal 5 MP zijn. Ten slotte betreft het een besturingssysteem, Android 7.0 zal Nougat gebruiken en u kunt rekenen op een 4G LTE-connectiviteit en NFC.

Prijs Moto G5

Foto van PcAdvisor.co.uk Foto van PcAdvisor.co.uk

Roland Quandt is van mening dat de prijs van Moto G5, bij de lancering, lager zal zijn dan die van de Moto G4: ongeveer € 189 voor de versie met 2 GB RAM-geheugen, en 209 euro (in plaats van € 249 voor de G4) voor een tot 3 GB. Hier is de tweet:

Foto van: twitter.com Foto van: twitter.com

Je zult dus gewoon op de hoogte moet blijven! Bij ons vind je alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van smartphones!  

 

Geef een reactie