Blog

geruchten

 • iPhone 8 geruchten!

  Bent u een mega iPhone fan? Binnenkort krijgt u alles wat u wilt. De nieuwe iPhone 8, die in de herfst van 2017 zal worden vrijgegeven. Sommige mensen haten het om te wachten, dus we zullen de grootste geruchten bespreken betreft de binnenkort verwachte iPhone 8.

  1). Edge to Edge display

  Apple staat bekend om baanbrekende revoluties in technologie, en het klinkt alsof ze er weer gaan komen. Het gerucht gaat dat de home knop gaat verdwijnen! Apple zegt dat er een scherm wordt geïntroduceerd die de hele voorkant van de telefoon bedekt, dit is iets wat de hele wereld nog nooit heeft gezien. Als dit gerucht waar is, zou het de smartphone-industrie voor altijd veranderen.

  Er gaan geruchten dat deze technologie bijzonder moeilijk is om te implementeren en kan resulteren in grote vertragingen voor de release van de iPhone 8. Maar deze technologie is baanbrekend!

  2). Nieuw glas.

  Er gaan geruchten dat Apple gebruik gaat maken van schermen die bestaan uit aluminium. Dit glas is te vergelijken met het glas dat ook werd gebruikt voor de iPhone 4. Dit kan voorkomen dat alle iPhones kunnen buigen zoals ze voorheen deden en het zal veel slanker aanvoelen. Onthoud dat dit maar geruchten zijn. Ook gaat het gerucht dat Apple dolfijnen huid gaat gebruiken voor de buitenkant van de hoesjes (Ze zullen geen echte dolfijnen gebruiken). Maar een glaslichaam kan een grote stunt zijn voor de iPhone 8.

  3). Apple gaat misschien een "iPhone Pro" vrijgeven

  Dat klopt, de iPhone + s gaat niet meer het andere design worden van de iPhone edities om de top te verslaan.

  Er gaan geruchten dat deze nieuwe Pro een groter scherm, veel hogere resolutie, en een snellere chip dan de iPhone 8s zou gaan krijgen.

  Helaas weten we het nooit echt zeker met Apple, geruchten in het verleden bleken totaal onwaar te kunnen zijn. Trek dus uw conclusies niet te snel! Maar als ze uiteindelijk toch waar blijken te zijn, zorg ervoor dat u de beste bescherming voor uw iPhone 8 krijgt door GoCustomized te bezoeken en een mooie nieuwe mobiele telefoon hoes voor uw iPhone 8 te bestellen!

  GoCustomized heeft customized telefoonhoesjes voor de iPhone 8 zodra het lanceert!

 • Geruchten over de Samsung Galaxy Note 8

  Na de rampzalige geschiedenis van de explosieve batterij van de Galaxy Note 7 is de Note 8 terug gekeert met een revanche. Het merk wil graag terug komen met een betere telefoon en wil het imago van de note collectie graag verbeteren - grote telefoons voor een beter schrijf comfort. Is de Samsung Galaxy Note 8 in staat om het schandaal van de laatste keer te kunnen rechtzetten? Lees verder om erachter te komen!

  Galaxy Note 8 Foto van Thaimobilecenter

  Lees verder

 • Nieuwe geruchten over de iPhone 8

  In aanvulling op onze vorige blog post "Wat kunnen we verwachten van de iPhone 8?" hebben wij nog meer  geruchten over de iPhone 8 om aan je te vertellen! Kun je ook niet wachten om deze geruchten te lezen? Klik dan hier!

  foto van macrumors.com

  Lees verder

 • Geruchten over de Motorola Moto G5

  Voor maanden lang horen we al geruchten over Moto G5 maar in een paar dagen zullen deze geruchten bevestigt worden met dank aan  Mobile World Congress. Voor nu moet u even teren op deze geruchten, lees verder om meer te weten te komen.

  Lees verder

 • iPhone 7S Geruchten

  Vorige week vertelden we je in deze blog wat wij vinden van de iPhone 7, drie maanden na de release. Maar wat is Apple zonder geruchten? We zien al nieuwe iPhone 7S geruchten ontstaan. Lees verder voor meer informatie over de mogelijke release datum van de nieuwe iPhone, geruchten en functies!

  iPhone 7s geruchten Afbeelding van Macworld.co.uk

  Lees verder

 • Apple Geruchten

  Elke week (soms zelfs iedere dag) horen we wel geruchten over nieuwe producten van Apple, die binnenkort uit kunnen komen. Als al deze geruchten waar zouden zijn, dan zou Apple nu wel de wereld overheersen. Vandaag hebben de de laatste Apple geruchten voor jou op een rijtje gezet, zodat jij ook weet wat je kunt verwachten van deze tech gigant!

  Laatste Apple geruchten Afbeelding van Maxworld.co.uk
  Lees verder

6 artikel(en)