Blog

Get ready for Black Friday

Het is weer de tijd van het jaar dat winkels speciale aanbiedingen hebben zodat jij veel geld kunt besparen. Sommige mensen gaan wel heel ver (zie de video hieronder). We zijn altijd opzoek naar koopjes, en dit jaar is dat niet anders. Vandaag gaan we kijken naar wat we dit jaar kunnen verwachten en geven we je een paar goede links zodat jij op vrijdag 25 november (aka Black Friday) goed voorbereidt bent!

Black Friday Deals - Waar te beginnen?

1. Amazon

Omdat het altijd goede deals heeft en omdat het een super winkel is, is onze eerst keuze Amazon.co.uk. Ook in de aanloop naar Black Friday kun je hier goedkoop je spulletjes kopen. Amazon verkocht vorig jaar 5.5 miljoen producten, dat is 64 producten per seconde! Als je een Prime Member bent, dan heb je vroeger toegang tot de speciale Black Friday deals, zodat je de menigte voor bent. Misschien een goed idee als je een bepaald product niet mis wilt lopen! Je krijgt daarnaast ook toegang tot de streaming video service, de eBook service en één dag geen verzendkosten. Je wordt al lid voor £59 per jaar, misschien is nu de tijd om je op te geven!

Black Friday

 

2. John Lewis

Een van de meest favoriete winkels in het Verenigd Koninkrijk, John Lewis, doe ook mee aan de Black Friday gekte. Ze bieden veel verschillende producten aan voor veel korting! Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de huishoudelijke apparaten, video games of elektronica en bespaar wat geld! In de tussentijd kun je de leuke reclame van hun bekijken.

 

3) Game

Ondanks de turbulente tijden die dit bedrijf te verduren kreeg, is Game back in the game en biedt geweldige deals aan voor alle gamers! Let op, hun website kan af en toe crashen (uit ervaring) omdat de server alle gasten van de website niet aan kan. Voorgaande jaren hebben wij flinke aanbiedingen gezien, dus deze kun je dit jaar zeker niet missen!

game_logo

 

Geen zorgen als je niet mee kunt doen aan de Black Friday Deals. Kom gewoon terug op maandag 28 november voor de Cyber Monday deals!

Welk product wil jij graag op de kop tikken? Laat het ons weten in een reactie.

 

Geef een reactie