Blog

GoCustomized loterij in oktober: Een Halloween verhaal

Het is bijna alweer Halloween! Angstaanjagende kostuums worden uit de kast getrokken en pompoenen komen voor de deur te staan. Het weer wordt kouder en de Halloween verhalen komen weer naar boven. Lees ons Halloween verhaal over de enge gebeurtenissen in ons kantoor en doe mee in onze Halloween wedstrijd. Aan het einde van het verhaal wordt duidelijk, hoe je mee kan doen en wie weet staat er wel een leuke verrassing te wachten!

Wil je weten wat er gebeurd in ons Halloween verhaal en wat je kan winnen? Lees dan verder!

Chapter 1

Het was 8 uur in de avond op 31 oktober, langzaam werd het wat stiller. 1 voor 1 verlieten de medewerkers het kantoor en gingen op weg naar huis. Lena was nog de enige die achter haar computer zat. Ze wilde kosten wat het kost het project afmaken waar ze al weken tegen aan zat te hikken. Buiten begon het lichtelijk te stormen, de wind was te horen door de spleten van de muren en de regen kletterde tegen de ramen. Het begon donker te worden. Lena wilde de laatste zin opschrijven, maar plots ging het licht knipperen en haar scherm werd zwart. ''Dit kan je toch niet menen'' dacht Lena. Ze realiseerde zich nog niet dat ze deel zou nemen aan een spookachtig Halloween verhaal..

Chapter 2

Het kantoor was volledig donker. Ze realiseerde zich nu pas dat het al vrij laat begon te worden en dat ze helemaal alleen was. Lena praatte moed in en zei tegen haarzelf ''Geen paniek, spullen pakken en naar huis''. Ze pakte haar tas, mobiel en sleutels en kroop voorzichtig langs haar bureau.. Maar plots hoorde ze gekraak en een oranje pompoen staarde haar aan. Lena schrok zich dood. De pompoen verdween weer.. ''Het is niks'' zei Lena tegen zichzelf. Ze begon weer te lopen met een wat snellere looppas.

Chapter 3

Ze was bijna halverwege de hal, toen ze plots een wind langs haar benen voelde. Op het zelfde moment voelde ze een koude gedaante haar schouder aanraken. Lena gaf een harde schreeuw en liet haar sleutels vallen. Wat was dat? Ze was geschrokken. In het kantoor was de wind gaan liggen en het leek alsof er niks gebeurd was. Lena probeerde uit haar shock te raken. Ze rende deze keer harder naar de deur dan voorheen. Opnieuw voelde ze iets haar aanraken. Lena rende nog harder en ze bereikte de deur maar toen....

Chapter 4

Een dun gedaante kroop voor haar. Lena herkende ook een grote neus en dacht gelijk aan een heks. Sorry dat ik je liet schrikken zei het gedaante. ''Lena begon naast haar te zitten en de heks vertelde haar, haar eigen Halloween verhaal. Samen aten ze een tosti en allebei vervolgde ze hun weg naar huis. Maar de heks heeft een iets in het kantoor achtergelaten!''.

En dit verhaal verteld ons over geesten, heksen en pompoenen die zich verscholen hielden in ons kantoor bij onze telefoon hoesjes. Voor Halloween kan jij je gepersonaliseerde telefoonhoesje ontwerpen en maak je kans om een geweldige verrassing te vinden in je hoesje.

Gebruik de 5% kortingscode (HALLOWEEN-2017) bij GoCustomized en vind misschien een geest(25% korting), een heks (50% korting) of een pompoen (voucher voor een gratis telefoonhoesje) in je bestelling. Als je geluk hebt vind je 1 van deze wezens van ons Halloween verhaal. Deel je prijs met ons! Post een foto van het wezen dat je heeft bezocht en deel het via Instagram of Facebook en gebruik #gocustomized of tag ons @gocustomized. Happy Halloween en succes!

Promotie geldig tot 31/10/2017

Wat is jouw favoriete Halloween verhaal? Laat het ons weten in een comment.

 

Geef een reactie