Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

GoCustomized X Femme Actuelle competitie

Vanaf 1 augustus tot en met 28 augustus kan je meedoen aan de GoCustomized x Femme Actuelle zomer competitie! Hierbij maak je kans op een van de 50 prijzen die wij aanbieden in samenwerking met Femme Actuelle!

Femme Actuelle

GoCustomized x Femme Actuelle

Femme Actuelle publiceert wekelijks een magazine met de laatste berichten over mode, beauty, koken, tuinieren en nog veel meer. Zij hebben daarnaast besloten om samen te werken met GoCustomized in de vorm van een competitie voor al onze fans!

Bij deelname aan deze competitie maak je kans op een van de 50 prijzen die wij weggeven. Bij elke prijs horen twee telefoonhoesjes ter waarde van 50 euro. Een van de twee cases heeft een bloemenprint op de achterkant van het hoesje en twee witte zijkanten. Het tweede hoesje is een transparant hoesje met op de achterkant een watermeloen ontwerp. Beide telefoonhoesjes zijn voor de iPhone 6.

Voorwaarden voor deelname aan de competitie:

  • De competitie is vanaf 1 augustus t/m 28 augustus
  • Klik op deze link
  • Vul de benodigde informatie in

 

Helaas, er komt nog een uitdaging bij kijken! De informatie op de pagina is in het Frans. Mocht je dus geïnteresseerd zijn in deelname aan onze competitie dan kun je jouw Franse talenknobbel gebruiken of maak van Google translate je grootste vriend!

Dat is nog niet alles! Speciaal voor jullie kunnen jullie gedurende de competitie gebruik maken van een 15% kortingscode. Met de code GC-FEMMEACTUELLE-15 krijg je 15% korting op je eerst volgende aankoop. Deze code is ook geldig vanaf 1 augustus t/m 28 augustus 2016. 

Op onze website kun jij zeer snel een uniek telefoonhoesje maken! Kies het hoesje wat past bij jouw telefoon en bekijk wat voor type hoesje jij wilt. Wij beschikken over hardcases, soft cases, portemonnee hoesjes, houten hoesjes en nog veel meer! De meest recente toevoeging zijn de hoesjes van kurk. Wanneer je eenmaal een geschikt hoesje hebt geselecteerd, kun jij jouw foto van Facebook of Instagram uploaden of natuurlijk direct van je computer. Ontwerp hoe jij het wilt en plaats de bestelling vervolgens in de winkelwagen. Gebruik je 15% kortingscode en dat is alles! Wij produceren je hoesje zo snel mogelijk en je mag de bestelling dan ook zeer snel in huis verwachten.

Succes voor iedereen die mee doet aan de competitie!

Geef een reactie