Blog

Google Android 7.0 Nougat

Als je een Nexus telefoon of tablet hebt, dab heb je de meest recente operating software van Google, Android 7.0 Nougat, vast al geprobeerd. Mensen die dit niet hebben hoeven gelukkig niet heel lang meer te wachten, de software komt binnenkort uit. Maar is het het wachten waard?  Daar gaan we vandaag naar kijken!

GOOGLE ANDROID 7.0 NOUGAT Afbeelding van Droid-life.com

 

Google Android 7.0 Nougat: Notificaties

Als je al een tijdje niet op je telefoon  hebt gekeken kan het een lange tijd duren voordat je alle notificaties in je ‘drop down bar’ hebt bekeken. Om het makkelijker te maken stopt Nougat de notificaties van dezelfde app in een groep, zodat je meerdere notificaties in één keer kunt bekijken.

Google Android Nougat Afbeelding van Androidauthority.com

 

Google Android 7.0 Nougat: Multi-windows

In Google Android Nougat is het mogelijk om verschillende ‘windows’ te openen. Dit is erg handig als je op een tablet zit, maar het kan lastig zijn op het kleine scherm van je telefoon. Je kunt ook snel tussen verschillende apps wisselen zodat je efficiënter te werk kunt.

 

Google Android 7.0 Nougat Afbeelding van Androidcentral.com

 

Google Android 7.0 Nougat: Instant Apps

Een fijne nieuwe feature is de mogelijkheid om apps te testen zonder ze te kopen! Hoe? Ga naar de Google Play store en probeer een app, dat is alles!

 

 Google Android 7.0 Nougat: Batterijduur

Word je er ook zo moe van dat je telefoon zo snel leeg is? Google Andoid Nougat helpt dit probleem tegen te gaan door een nieuwere versie van het Doze system. Deze nieuwe versie zorgt ervoor dat de batterij langer mee gaat als je spelletjes aan het spelen bent, foto’s aan het maken bent of als je je eigen telefoonhoesje aan het maken bent!

Google Android Nougat Afbeelding van Androidpit.com

 

Google Android 7.0 Nougat: Conclusie

Het nieuwe operating system van Google gaat niet over het herinrichten van het ontwerp. Het is een verbeterde versie van Andoid 6.0 Marshmallow zodat je soepeler met je telefoon te werk kunt. Verwacht niet hele grote verschillen, maar verwacht wel dat jij makkelijker kunt werken op je telefoon. De feautures die we hierboven hebben genoemd zijn slechts een paar van de vele updates. Wij gaan zodra deze versie beschikbaar is, hem meteen downloaden!

Geef een reactie