GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

Google naast de zoekmachine

We kennen allemaal Google. Wij gebruiken allemaal Google. We weten waarschijnlijk niet hoe mensen BGE (Vóór Google Era) bestonden. Google heeft belangrijke acties gemaakt buiten het zoekmachine spectrum en vandaag vragen we "meer van onze telefoon." Lees verder om te zien wat we bedoelen.

Image result for google pixel 2 Bron: android authority

De strijd tussen Samsung en iPhone is één die vanaf het begin van beide telefoons al bezig  is en zal waarschijnlijk nooit eindigen tot een andere speler de scène binnentreedt en overneemt. Vandaag zullen we het over de Google Pixel 2 hebben, die blijkbaar de telefoon is dat "alleen Google kan maken".  Laten we beginnen!

Google Pixel 2: Specificaties en materiaal

De Google Pixel 2 (GP2) lijkt vrijwel op de iPhone met een Android-besturingssysteem. Google heeft het beste van beide telefoons verwerkt en verbeterd ... min of meer.

Qua materiaal heeft de GP2 voornamelijk een metalen lichaam met een mooi groot glas gedeelte bovenaan, waar de camera en de flitser zich bevinden. U vindt geen gelijkmatige verdeling van de knoppen, aangezien zowel het volume als de aan / uit-toetsen aan de rechterkant zijn vastgelegd met de USB-C-poort onderaan. Hou je van je hoofdtelefoon aansluiting? Nou, je kan nu afscheid nemen (opnieuw als je een ex-of huidige iPhone-gebruiker bent). En als je muziekliefhebber bent, zal je ervan houden dat de GP2 voor- en achterluidsprekers heeft, de geluidskwaliteit zal onvergelijkbaar zijn.

Op de achterkant, net als de Samsung Galaxy S8, heeft de GP2 de vinger scanner die Google beweert dat het het snelst is! De telefoon zelf is ook water- en stofbestendig. Dit betekent dat als je telefoon een ontspannende duik in het bad brengt of besluit om actief te zijn op het strand, het nog steeds kan functioneren.

Het scherm zelf is veel groter dan zijn voorganger, maar de GP2 neemt de stijl van de iPhone aan door niet het scherm helemaal naar onder en boven te verlengen. De telefoon is ook uitgerust met de squeeze sensor waarmee u de Google Assistant kunt activeren. Maak je geen zorgen als je een sterke grip hebt of  wanneer je je telefoon vasthoudt. Met de smart squeeze detectie-functie hoort u niet "Hallo, hoe kan ik u helpen?" om de 2 seconden.

Image result for google pixel 2 Bron: NDTV Gadgets

Google Pixel 2: Camera en batterij

De GP2 draait op de Android Oreo 8.0 (uit de doos) en heeft de nieuwste Snapdragon 835 chipset die overeenkomt met de LG V30, HTC U11 en Sony XZ1. Het heeft ook 4 GB RAM en kan worden gekoppeld aan 64 of 128 GB interne opslagruimte. In minder zinvolle termen kunt u in principe alles op deze telefoon gooien en het zal snel werken met vrijwel onbeperkte opslagmogelijkheden.

Door naar de camera die bijna elke telefoon aftroeft. De 12 MP achtercamera met een indrukwekkende DxOMark van 98, welke de hoogste van elke telefoon is. Alles met één camera kan de GP2 feats uitvoeren. Alles wat je huidige 2 camera's kan doen, kan de GP2 met een doen en kan het beter doen. Maak je geen zorgen voor die selfie liefhebbers, de voorste camera is niet zo groot als de rug, maar is nog beter dan wat je momenteel hebt. Vanuit Google zoekend naar wat je ziet wanneer je foto's maakt om buitengewoon goed te functioneren bij lage verlichting, kan de GP2 alles doen. Het beste gedeelte? Koop nu de telefoon en krijg onbeperkt cloudopslag voor je foto's en video's tot 2021.

De batterij werkt de hele dag, en vanaf 15 minuten opladen kan je maximaal 7 uur gebruik maken van de telefoon - wat indrukwekkend is. Het nadeel is dat je gebruik maakt van draden, aangezien deze telefoon geen draadloze oplading biedt …

Image result for google pixel 2 Bron: CNET

Het maakt niet uit of je telefoon oud of nieuw is. Het is altijd een goed idee om er een hoesje er om heen te hebben. Waarom niet het hoesje persoonlijk maken? Als je denkt aan de Google Pixel 2, maar niet klaar bent om de switch te maken, ga dan naar GoCustomized om een hoesje te ontwerpen die werkelijk one of a kind is. Het laat je verliefd worden op je telefoon!

Schrijf je mening over de Google Pixel 2 in een reactie hieronder!

Geef een reactie