Blog

Google Now: De beste stembesturing van het moment

Kunstmatige intelligentie is zich snel aan het ontwikkelen. Veel bedrijven zoals Google, Apple en Microsoft maken speciale features aan, zodat ons leven zo makkelijk mogelijk is. iPhone en iPad hebben Siri, Windows heeft Cortana en Android heeft Google Now. In het artikel van vandaag zullen wij schrijven over de laatstgenoemde. Wil je graag weten wat de sterke eigenschappen van Google Now zijn? Lees dan snel verder!

Google Now Launcher Afbeelding van Android Central

 

 Wat doet Google Now?

Een van de indrukwekkende dingen die Google Now kan is het begrijpen van hele zinnen en opdrachten. Daarnaast kan het ook samenwerken met andere apps. Als je klikt op de Google search bar (tenminste, op Andriod telefoons), dan heb je meteen toegang tot Google Now. Vanuit daar kun je de baas spelen over jouw telefoon en deze precies de opdrachten geven die jij wilt dat je telefoon doet.

Er zijn veel verschillende opdrachten waaruit je kunt kiezen en we kunnen ze niet allemaal omschrijven, daarom zijn ze zichtbaar in de tabel van TrendBlog beneden.

Google Now Commands

 

Google Now kan jou eraan herinneren dat je een afspraak hebt die dag, bellen, het weer laten zien of zelfs de files tonen.

Google Now begon als een digitale assistent die interactie kon hebben met verschillende apps, maar is nu veel meer dan dat. Toen Google in begin 2015 Google Now’s API open stelde voor het publiek, begonnen developers al snel hun apps in de software te bouwen zodat mensen deze gemakkelijk met stembesturing konden openen. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om je smartphone iemand een berichtje te laten sturen via WhatsApp, zonder dat je zelf hoeft te typen!

 

whatsapp2.0

 

Google loopt duidelijk voor op alle trends door de samenwerking met andere apps. Google stelde zijn API open tot het publiek in 2015, terwijl Apple verwacht Siri's API eind dit jaar beschikbaar te  maken.

 

Gebruik jij Google Now vaak? Zo ja, wat vind je er van? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie