Blog

Google Pixel 2 XL vs Apple iPhone X

Enkele dagen na de release presenteren wij twee van de beste 2017 smartphones: Google Pixel 2 XL en iPhone X. Vrij snel na de lancering van de iPhone X lanceerde Google zijn nieuwe producten. Met als kers op de taart de Google Pixel 2 XL. In deze blog vergelijken wij de twee smartphones. Lees daarom snel verder om er meer over te weten te komen.

Bron: TecnoAndroid.it

1. Scherm en camera

De iPhone X heeft een 5,8 inch scherm, super retina met OLED-technologie en 1125x2436 pixels full HD + resolutie. Hierdoor zal je nog meer helderheid en kleuren ervaren. Google Pixel 2 XL heeft geen full-screen en valt dus niet onder deze categorie, maar met een 6-inch P-OLED-scherm met een 1440 x 2880 pixel Quad HD + resolutie is het momenteel wel de beste in zijn soort.

Betreft de camera heeft de iPhone X een dubbele camera met een twin 12 megapixel sensor en optische stabilisator. Daarna bevat het een 7 megapixel camera aan de voorkant. Google Pixel 2 XL heeft een 12,2 megapixel camera en ook met een optische stabilisator en een 8 megapixel aan de voorkant. Google heeft hiermee alle concurrenten verslagen door een technologie te ontwikkelen die de single camera maximaliseert en geen dubbele camera nodig heeft om goede kwaliteit foto’s te maken.

Bron: Reviews and Ratings; Digital Photography Review

  1. Software en hardware

De iPhone X heeft een Apple A11 exa-core processor, een processor die veel hogere prestaties biedt dan zijn voorgangers. Het RAM is 3 GB met een intern geheugen van 64, 256 en 512 GB die niet kan worden uitgebreid. Google Pixel 2 XL, aan de andere kant, heeft een Qualcomm Snapdragon 835 octa-core processor, die zeer goede performance levert. Het RAM is 4 GB, terwijl het interne geheugen 64 of 128 GB is en niet kan worden uitgebreid.

Wat de hardware betreft, is de achterkant van de iPhone X helemaal van glas, zodat u draadloos kan opladen.. De randen van de smartphone zijn gemaakt van roestvrij staal en geven dit juweel een beetje elegantie. De Home-knop verdwijnt en de display licht op door het scherm aan te raken. De zij knop in plaats daarvan is gewijd aan Siri. Google Pixel 2 Xl is hoger, waardoor je een lager manoeuvreerbaarheid krijgt. Deze afmetingen worden echter gerechtvaardigd door een batterij van 3520mAh, die een grote autonomie en aanwezigheid van twee voorste stereo luidsprekers garandeert die superieure geluidskwaliteit bieden vergeleken alle andere concurrenten.

In Nederland is de release van de nieuwe iPhone X gepland op 3 november voor een prijs vanaf €  999 voor het 64GB model. Voor het 256GB-model betaal je € 1,149. In plaats daarvan is Google Pixel 2 XL beschikbaar vanaf 15 november vanaf € 799 voor het 64GB-model en € 899 voor de 128GB.

Related image Bron: Entrackr

Uiteraard is het lastig een keuze te maken als het gaat om twee van zulke geavanceerde smartphones. Beide bieden topkwaliteit en een uniek ontwerp dat iedereen graag wil bezitten. Ze hebben echter iets gemeen: het zijn prachtige apparaten en hebben de juiste bescherming nodig! Daarom bieden wij bij GoCustomized u de mogelijkheid om gepersonaliseerde hoesjes te kopen voor uw smartphones, zodat u ze volledig kunt beschermen. In onze webwinkel zijn er al hoesjes voor de nieuwe iPhone X en binnenkort zullen er meer volgen.

Geef een reactie