Blog

Google

 • Google Pixel 2 XL vs Apple iPhone X

  Enkele dagen na de release presenteren wij twee van de beste 2017 smartphones: Google Pixel 2 XL en iPhone X. Vrij snel na de lancering van de iPhone X lanceerde Google zijn nieuwe producten. Met als kers op de taart de Google Pixel 2 XL. In deze blog vergelijken wij de twee smartphones. Lees daarom snel verder om er meer over te weten te komen.

  Bron: TecnoAndroid.it

  Lees verder

 • Google Pixel Buds: Bluetooth headset die voor jou vertaald

  Ook al is Google niet de eerste met een hoofdtelefoon die kan vertalen, komen ze zeker wel met een nieuw innovatief product!

  Google Pixel Buds and the Google Pixel 2 smartphone at a product launch in October. Bron: TheGuardian

  Lees verder

 • Google naast de zoekmachine

  We kennen allemaal Google. Wij gebruiken allemaal Google. We weten waarschijnlijk niet hoe mensen BGE (Vóór Google Era) bestonden. Google heeft belangrijke acties gemaakt buiten het zoekmachine spectrum en vandaag vragen we "meer van onze telefoon." Lees verder om te zien wat we bedoelen.

  Image result for google pixel 2 Bron: android authority

  Lees verder

 • Nieuwe telefoons van 2017

  Een paar blogs geleden hadden wij het over de beste telefoons van 2016. Vandaag praten we over de nieuwe telefoons van 2017. Elk jaar komen er veel nieuwe telefoons uit, maar zullen die ook beter zijn als die uit 2016? Laten we beginnen met nummer 5!

  5. Microsoft Surface Phone

  nieuwe telefoons van 2017 Afbeelding van Stuff.tv

  Wij hebben het al langer over de Surface phone, maar 2017 is waarschijnlijk het jaar dat die ook eindelijk wordt uitgebracht! De Surface phone werkt met Windows 10, is waarschijnlijk gemaakt van metaal en heeft een 5.7 inch scherm. Daarnaast zou deze smartphone ook beschikbaar moeten worden in verschillende versies. Tot nu toe is alles rondom deze telefoon een beetje geheimzinnig, maar wij verwachten dat deze nog in het eerste halve jaar van 2017 op de markt komt!

  Lees verder

 • Google's Nieuwe Producten

  Een mooie dag om Google's nieuwe producten te bekijken! Deze heeft Google aangekondigd om de competitie bij te blijven. Onder deze nieuwe producten vallen nieuwe telefoons, een virtual reality headset en een home system (daar later meer over...). Misschien is het je al opgevallen dat Google niet meer alleen op telefoons focust, maar ook op andere gebieden, met name artificial intelligence. Laten we bekijken wat we van Google kunnen verwachten in de toekomst.

   

  Google's nieuwe releases Afbeelding van Techcrunch.com

  Lees verder

 • Google Android 7.0 Nougat

  Als je een Nexus telefoon of tablet hebt, dab heb je de meest recente operating software van Google, Android 7.0 Nougat, vast al geprobeerd. Mensen die dit niet hebben hoeven gelukkig niet heel lang meer te wachten, de software komt binnenkort uit. Maar is het het wachten waard?  Daar gaan we vandaag naar kijken!

  GOOGLE ANDROID 7.0 NOUGAT Afbeelding van Droid-life.com

   

  Lees verder

 • De meest innovatieve telefoons

  Tegenwoordige lijken veel mobiele telefoons op elkaar. Sommige bedrijven proberen deze trend te doorbreken door creatiever te zijn met het ontwerp en de specificaties. Hieronder vind je een aantal innovatieve telefoons!

   

  Onze selectie van de meest innovatieve telefoons

  MOTOROLA

  Innovatieve telefoons Motorola Afbeelding van Techcrunch.com

  De nieuwe Motorola Moto Z heeft een uniek ontwerp dankzij de behuizing, die volledige gemaakt is uit aluminium. Deze telefoon geeft je de mogelijkheid om de achterkant, de modules, te veranderen. Je kunt hierdoor extra features aan je telefoon toe kunt voegen, waardoor je de functionaliteit van je telefoon kunt verhogen. Deze verwisselbare achterkanten heten: Moto Mods.

  Lees verder

 • Google home VS Amazon Echo

  Tegenwoordig wordt technologie alsmaar verbeterd om het leven voor ons zo makkelijk mogelijk te maken. Nieuwe en innovatieve producten, waar wij nog nooit eerder aan hadden gedacht, zijn opeens verkrijgbaar. Product research & development is belangrijk in elke grote organisatie zoals Microsoft, Apple, Amazon en Google. Wat is Google Home en waarom is het van belang?

  Ten eerste, Google Home is niet echt iets nieuws. In juni 2015, bracht Amazon een draadloos, spraakgestuurde speaker uit, de Amazon Echo, die muziek kan afspelen als deze aan je telefoon gekoppeld is. Het idee was, dat je het met je stem kon activeren en besturen en het luisteren van muziek nu makkelijker toegankelijk was voor iedereen. Nu heeft Google hun versie uitgebracht!

   

  Lees verder

 • Wat was de beste 1 april grap?

  Een goede of slechte 1 april grap?

  Voor velen grappenmakers is 1 april een van de favoriete dagen van het jaar. Tijdens deze dag mogen zij hun creativiteit de vrije loop laten en uitpakken met flauwe grapjes. Wie had nou eigenlijk een goede 1 april grap? Daarnaast zijn wij natuurlijk ook benieuwd welke grap niet zo goed heeft uitgepakt.

  T-Mobile's Binge On Up Device
  T-mobile had dit jaar een van de leukste grappen van 2016. Voor de geloofwaardigheid van hun 1 april grap hadden zij zelfs een reclame gemaakt. Binge On Up is een apparaat waarmee je overal jouw favoriete tv programma’s kunt bekijken. Of je nou op reis bent in een van de meest uitdagende landschappen of gewoon aan het werk bent, met Binge hoef je geen moment van je favoriete tv programma’s te missen. T-mobile weet dit op een lachwekkende manier weer te geven door middel van een geniale commercial.

  Lees verder

9 artikel(en)