Blog

Google's Nieuwe Producten

Een mooie dag om Google's nieuwe producten te bekijken! Deze heeft Google aangekondigd om de competitie bij te blijven. Onder deze nieuwe producten vallen nieuwe telefoons, een virtual reality headset en een home system (daar later meer over...). Misschien is het je al opgevallen dat Google niet meer alleen op telefoons focust, maar ook op andere gebieden, met name artificial intelligence. Laten we bekijken wat we van Google kunnen verwachten in de toekomst.

 

Google's nieuwe releases Afbeelding van Techcrunch.com

Google's nieuwe producten

  1. The Pixel & Pixel XL

Eindelijk komt er een nieuwe telefoon van Google. De nieuwe Pixel komt in twee formaten. De normale Pixel heeft een 5-inch scherm en een 2,770mAh batterij, terwijl de Pixel XL een 5.5-inch scherm heeft met een 3,450mAh batterij.

 

Google's nieuwe producten Afbeelding van Pocket-lint.com

Als het aankomt op het maken van foto's en video's dan ben je met deze nieuwe telefoons goed uitgerust. De Pixel heeft een 12 megapixel camera en het gerucht gaat dat deze zelfs beter wordt dan die van de nieuwe iPhone 7 Plus. Ook kun je oneindig veel foto's opslaan, omdat je onbeperkte toegang krijgt tot Google Photo's als je de telefoon koopt.

De Pixel, 32 GB, komt al voor ongeveer 660 euro op de markt en voor ongeveer 770 euro ben je de eigenaar van de 128GB versie. De Pixel XL is een tikkeltje duurder; ongeveer 800 euro voor de 32GB versie en ongeveer 900 euro voor de 128 GB versie. Vanaf morgen (13 oktober) is de telefoon online te bestellen!

 

2. Google Home

Nu kunnen we kijken naar iets futuristisch. Eigenlijk is Google Home je personal assistant voor thuis. Je moet het bekijken als je eigen kleine helpertje die ook vragen voor je kan beantwoorden.

Google's nieuwe producten Afbeelding van Androidpolice.com

Google Home is jouw nieuwe assistent die helpt om jouw leven makkelijker te maken. Het legt een connectie met verschillende apparaten, waarvan veel worden aangeboden door Google zelf, bijvoorbeeld de Chromecast. Het nieuwe snufje komt waarschijnlijk volgende maand in Amerika uit voor ongeveer $129, wij hopen dat hij snel naar Nederland komt!

 

3. Daydream View

Omdat Playstation, HTC, Oculus Rift en veel anderen die VR technologie uitproberen, kan Google natuurlijk niet achter blijven. Beschikbaar in drie verschillende kleuren en ingepakt in een zachte stof, geeft de Daydream een comfortabelere VR ervaring. Helaas werkt alleen de nieuwe Pixel telefoon met de Daydream View, maar we verwachten dat de telefoons van Samsung en vele anderen er ook snel mee kunnen werken. Hij komt volgende maand op de markt voor ongeveer 75 euro.

 

Google's nieuwe producten Afbeelding van Engadget.com

 

4. Chromecast Ultra

Dit is een nieuwere versie van de Chromecast. Chromecast Ultra maakt het mogelijk om tot 4K streaming te luisteren en het heeft ook Dolby Vision support. Het is nog niet bekend wanneer deze update op de markt komt, maar de prijs ligt waarschijnlijk rond de 75 euro. Het is duurder dan vorige versies, maar de kwaliteit is ook veel beter.

GOOGLE’S nieuwe releases Afbeelding van Google.com

 

En, wat vind jij van Google's nieuwe producten? Laat het ons weten in een reactie. En vergeet niet onze website in de gaten te houden voor de nieuwe Pixel hoesjes!

Geef een reactie