Blog

Halloween is hier!

"This is Halloween, this is Halloween. Pumpkins scream in the dead of night!". Dit is misschien wel een van de bekendste songteksten over Halloween. Altijd als ik aan Halloween denk, dan denk ik aan dit nummer van Nightmare Before Christmas. Ben jij snel bang? Helaas, want je kunt niet aan deze dag ontkomen. In Nederland vieren we dit feest bijna niet, maar het is wel erg leuk om je te verkleden en de avond door te brengen met vrienden. Misschien heb je nog niet eens gedacht aan een leuke outfit... Dan mag je nu wel opschieten! Vandaag geven we jouw daarom wat inspiratie, zodat jij jouw telefoon ook kunt aanpassen op dit te gekke feest!

Halloween Afbeelding van Youtube.com

Misschien is zo'n hoesje ook wel leuk? Deze kun je zelfs de rest van het jaar om jouw telefoon doen, als je erg van de herfst houdt!

Perfecte hoesjes voor Halloween

Onderstaand hoesje is zelf zo griezelig, dat je vrienden er bang van zouden worden!

Halloween Afbeelding van Pinterest

Dit schattige hoesje is perfect als jij niet van griezelige monster houdt. Jouw telefoon heeft dan wel een extra detail, maar is niet meteen om van te schrikken!

 

Halloween Afbeelding van Pinterest

In Mexico is Halloween heel belangrijk en bijzonder. De dag erna, op 1 november, vieren ze daar de Dag van de Doden, je vindt dan op elke hoek van de straat eten, feesten en gekleurde lichten. De Mexicanen vieren hier het leven. Ook kun je de "Catarina" of de geschilderde schedels niet missen, ze zijn geweldig. Je kunt bijvoorbeeld een hoesje maken met dit ontwerp!

 

Halloween Afbeelding van Lossuperprecios.com

 

 

Halloween Afbeelding van Lifestyle

Misschien is het wel leuk om een hoesje te nemen van je favoriete horror film personage?

Een van mijn favorieten is Jack Skellington, deze kan je ook niet missen bij Halloween.

Halloween Afbeelding van Rebelsmarket

Ga je verkleed als Dorothy van the Wizard of OZ? Zorg dan dat je niet wordt gepakt door de heks!

Halloween Afbeelding van Pinterest

 

En nu wordt het tijd voor jouw om je eigen hoesje te maken! Ga naar je duistere kant en laat al je vrienden schrikken. Een eigen hoesje maken kun je eenvoudig doen bij GoCustomized. Kies je favoriete foto en upload deze in de ontwerpmodule. Je kunt de foto nu aanpassen zoals je wilt en je kunt zelf tekst toevoegen! Wat vind je van ons ontwerp? De Simpsons horen er ook een beetje bij!

 

Halloween

Geef een reactie