Blog

Halloween kostuum zelf maken? Hier zijn 8 ideeën!

Het is weer de tijd van het jaar waarin het weer tijd is voor Halloween! Dit is die ene dag in het jaar dat jij je kan verkleden als wie of wat jij zelf wilt. Ieder jaar zie je vaak weer dezelfde kostuums. Soms kom je zelfs iemand tegen die hetzelfde draagt als jij, wat jullie toevallig allebei hebben gekocht bij dezelfde verkleedwinkel in de stad. Een halloween kostuum zelf maken is niet alleen een leuke manier om je voor te bereiden op Halloween, maar het geeft je daarnaast ook de garantie dat je niet hetzelfde zal gaan dragen als iemand anders. Om ervoor te zorgen dat jij niet degene zult zijn dat altijd kiest voor het standaard halloween kostuum, zijn hier 8 ideeën om je eigen halloween kostuum te maken!

Een halloween kostuum zelf maken; hier zijn 8 ideeën.

1. Superheld

Een halloween kostuum zelf maken en daarbij kiezen voor de Superheld is leuk voor iedereen en zelfs voor kinderen of voor complete groepen. In onze customizer op de website maken we het mogelijk voor je kind dat zij de superheld kunnen zijn, die ze altijd al zouden willen zijn. Je kunt heel gemakkelijk een halloween kostuum zelf maken. Je hoeft alleen de juiste kleur en maat voor het t-shirt te kiezen en daarna kun je een logo uploaden. Vervolgens heb je alleen nog een cape nodig en jij bent helemaal klaar voor Halloween!

Je eigen superheld t-shirt maken.

2. Mario en Luigi

Of je dit idee nu gaat gebruiken voor jou en je beste vriend of voor jou en je partner; het is hoe dan ook een geweldige idee als halloween kostuum! Het leukste is nog, de meeste accessoires zul je waarschijnlijk al in huis hebben en daardoor kun je heel gemakkelijk een halloween kostuum zelf maken. Je hebt namelijk alleen maar een blauw en groen shirt nodig en daarnaast twee blauwe overalls. Je kunt de speciale blauwe en groene petten hier online bestellen. Om nog wat speciaals er aan toe te voegen, kun je je eigen telefoonhoesje maken met hierop de snorren van Mario en Luigi. Je zult je telefoon gegarandeerd gaan gebruiken voor het maken van foto’s, waarom zul je je halloween kostuum dan niet compleet maken?

Je eigen telefoonhoesje maken voor Halloween.

 

 

3. De standaard Amerikaanse toerist

Het is erg grappig om als halloween kostuum de standaard toerist te kiezen. Iedereen weet hoe een standaard Amerikaanse toerist zich kleed, dus je zult gegarandeerd opvallen! Een ‘I <3 NYC’ t-shirt maken is waarschijnlijk het enige wat je zou moeten aanschaffen voor dit halloween kostuum. Zoek vervolgens nog naar een kaki-broek, een hoed of zonnebril en vergeet vooral het heuptasje en de camera niet! Een halloween kostuum zelf maken hoeft écht niet moeilijk te zijn.

T-shirt maken voor halloween.

 

4. Romeinse krijgers en Griekse goden

Een halloween kostuum zelf maken is ook gemakkelijk voor koppels! Je kunt hierbij kiezen om je te verkleden als de Romeinse krijgers en Griekse goden. Vrouwen hebben alleen een witte jurk nodig en mannen zijn al klaar bij het aanschaffen van een wit laken. Koop vervolgens nog enkele gouden accessoires zoals gouden sieraden, gouden kroon, gouden riem en gouden sandalen. Vergeet vooral niet het belangrijkste accessoire en ontwerp een gouden telefoonhoesje om je look compleet te maken!

Bijpassend telefoonhoesje maken voor bij je kostuum.

5. M&M’s

Verkleed gaan als M&Ms is heel leuk en daarnaast kun je gemakkelijk dit halloween kostuum zelf maken. Dit halloween kostuum is ook een goed idee wanneer je met een grote groep bent of met je hele familie. Iedereen kiest zijn of haar eigen kleur en samen ziet het er fantastisch uit! Je kunt desnoods nog een zakje M&M’s vergroten en dit plakken op een stuk karton als grap. Op onze website hebben wij t-shirts voor volwassenen en kinderen, iedereen kan hier dus aan mee doen!

Je eigen t-shirt ontwerpen voor halloween.

6. Netflix & Chill

Misschien baal je er ergens nog steeds van dat je je avondje op de bank met Netflix gaat inruilen voor een Halloween feestje. Een halloween kostuum zelf maken is erg simpel met dit Netflix & Chill thema en daarnaast ook zeer geschikt voor jouw en je partner of beste vriend! Je gaat jullie favoriete bezigheid nu op een andere manier vieren en daarnaast samen een halloween kostuum zelf maken! Deze shirts zullen ook geschikt zijn voor dagen als Valentijnsdag of een leuke toevoeging op feestavonden op je werk of andere themafeesten.

Je eigen shirt maken voor halloween.

 

 

7. Verkleed als aap!

Wil je graag een halloween kostuum zelf maken, maar wil je wel dat dit eenvoudig is? Een halloween kostuum zelf maken is heel eenvoudig en leuk als je kiest voor de aap! Het enige wat je nodig hebt is een bruine broek en een bruin shirt en je kunt nog een paar apen oren online bestellen. Gebruik nog wat bruine schmink en je wordt het leukste aapje ooit! Als je weet dat je je telefoon vaak zult gaan gebruiken voor de leukste foto’s, kies er dan ook voor om een bananen telefoonhoesje te maken! Een halloween kostuum zelf maken is écht heel gemakkelijk als je een aap wilt zijn!

Bananentelefoonhoesje maken als accessoire voor je halloween kostuum.

8. Het beste halloween kostuum

Ga je naar een halloween feestje? En gaat het tijdens die avond ondere andere over de winnaar van het beste halloween kostuum maar weet je nu al dat jij niet degene zult zijn met de meest originele outfit? Ontwerp dan je eigen t-shirt met de tekst ‘Beste Halloween Kostuum’. Je zult hiermee misschien niet de prijs winnen, maar iedereen zal het ontzettend grappig vinden! Een halloween kostuum zelf maken is hiermee nog nooit zo makkelijk geweest!

Beste halloween kostuum shirt.

Vergeet niet om je telefoon te beschermen tijdens Halloween. Gebruik de code HALLOWEEN-2018 en je ontvangt 25% korting bij aanschaf van het tweede hoesje!

Voor nog meer Halloween ideeën, neem ook een kijkje op onze andere blogs!

Kostuum ideeën voor Halloween

Perfecte telefoonhoesjes voor Halloween

Geef een reactie