Blog

Herfst achtergrond geprint op jouw accessoires

Nu de zomer definitief over is en de voorbereiding voor kerst binnenkort gaan beginnen, hebben we eerst nog de herfst! De herfst wordt niet door iedereen gewaardeerd, maar degene die de herfst wél waarderen, vinden het dan ook he-le-maal geweldig! Van warme chocolademelk met slagroom tot en met het vallen van de bladeren van de bomen; het kan zomaar nog wel eens een warm en gezellig seizoen worden. De herfstdagen kunnen helaas ook erg koud en donker zijn. Waarom trakteer je jezelf dan ook niet op iets wat je inspireert, je dag opfleurt of waar je gelukkig van wordt? Wij van GoCustomized konden ons hier wel in vinden en hebben daarom enkele ideeën voor je! Ieder idee heeft een eigen herfst achtergrond! Lees snel verder en ontdek enkele van onze creatieve ideeën!

Herfst achtergrond op jouw accessoires.

1. Eenvoudig ontwerp

Als je houdt van eenvoud is de herfst hét juiste seizoen voor jou! De bladeren vallen van de bomen om zich voor te bereiden op de koudste tijd van het jaar. Bereid jezelf ook voor op deze koude tijd en ga een mok bedrukken met je favoriete herfst achtergrond. Met de koude dagen op komst zijn we er zeker van dat er meer warme dranken gedronken gaan worden! Drink jouw favoriete herfstdrankje dan ook uit je eigen mok met hierop een herfst achtergrond!

Herfst achtergrond op jouw accessoire.

 

 

2. Artistiek

Weet je niet zo goed waar je je inspiratie vandaan kunt halen? Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn; je kunt het vinden in de kunst! Kunst verwijst heel vaak naar de seizoenen die metaforen van het leven uitdrukken of die simpelweg laten zien wat centraal staat in het seizoen. Een accessoire met een herfst achtergrond geeft al snel een speciale uitstraling aan je accessoires, zoals bijvoorbeeld voor een dagboek of voor een handige kaarthouder. Gebruik je favoriete herfst achtergrond om de items te ontwerpen die je elke dag gebruikt. Je collega’s en vrienden zullen jaloers zijn zodra zij zien hoe mooi dagboek jij heeft met je favoriete herfst achtergrond.

3. Architectuur

Herfst achtergrond op jouw accessoire.

Of het nu de muur van China is of een modern gebouw; architectuur wordt onder andere bepaald door de omgeving en dit kan soms adembenemend zijn. Het is bijzonder om te zien dat door een ander seizoen, architectuur er heel anders uit kan komen te zien. Ontwerp een accessoire met een herfst achtergrond die de kleurrijke kleuren van het jaar heeft. Ga je op vakantie met Halloween, maar wil je niet de standaard souvenirs? Ga een artikel personaliseren met je favoriete herfst achtergrond of foto van deze vakantie. Ga nu een notebook personaliseren!

Herfst achtergrond op jouw accessoire.

4. Eten

Bij ieder seizoen horen bepaalde producten als eten en drinken. Eten is goed voor je maag en je humeur, dus waarom niet ook goed voor je ogen? Je favoriete herfst achtergrond met hier op het eten wat centraal staat gedurende het seizoen is dus helemaal zo gek nog niet! Of het nu een foto is van die ene regenachtige middag die je doorbracht met vrienden en een hete kop thee of die foto van heerlijke gekleurde vruchten: je zult de verleiding niet kunnen weerstaan!

Herfst achtergrond op jouw accessoire.

 

 

5. Sporten

Herfst achtergrond op jouw accessoires.

Voor sommige sporters is de herfst hét seizoen van het jaar. Zij kunnen dan ook vaak niet wachten tot het weer herfst is. Zaalvoetbal begint en het voetbal op de echte velden loopt ten einde. Gebruik onze customizer om je eigen telefoonhoesje te maken of een t-shirt met hier op het logo van je favoriete sportteam. Door te kiezen voor het logo van je favoriete sportteam als herfst achtergrond, wordt iedereen jaloers op het moment dat dit team wint in een wedstrijd.

Herfst achtergrond op jouw accessoire.

6. Halloween

Halloween is dé perfecte gelegenheid om mensen op een grappige manier bang te maken. Als je iemand echt goed wilt laten schrikken, dan hoef je hier niet eens heel veel voor te doen. Wees gewoon creatief! Kies voor een eng ontwerp en maak een t-shirt waarmee je gegarandeerd de aandacht van mensen gaat trekken. Er zijn veel herfst achtergronden en ontwerpen waaruit je kunt kiezen. Maak nu jouw shirt online!

Herfst achtergrond op jouw accessoires.

Liever een sport dan kunst? Of liever Halloween dan een eenvoudig design? Het maakt dus helemaal niet uit, voor iedereen is er namelijk wel iets met een bijpassende herfst achtergrond! Met deze producten ben jij helemaal klaar voor de herfst, maar je kunt het natuurlijk voor iedere tijd van het jaar ontwerpen! Op GoCustomized is het ontwerpen van producten heel erg eenvoudig. Net als dat de bladeren van de bomen veranderen, kun je nu ook je accessoires veranderen!

Kijk ook op een andere blog van ons voor meer inspiratie: Perfecte herfst hoesjes

Prachtige herfst achtergronden kun je gratis downloaden op deze site.

Geef een reactie