Blog

Het afdrukken van digitale foto's

Dankzij onze smartphones, kan iedereen tegenwoordig een fotograaf zijn. Maar hoe kunnen we nou de foto’s die met onze mobiel zijn gemaakt printen? Vandaag de dag zijn er vele opties voor het afdrukken van digitale foto’s! We laten je vandaag zien op welke manieren je dat kan doen.

Afdrukken van digitale foto's

  • Applicaties voor het afdrukken van digitale foto’s

Lalalab, Printic of Cheerz zijn bijvoorbeeld drie van deze apps, waar jij je favoriete foto’s direct bij het bedrijf kunt bestellen. Het system werkt heel handig. Je kiest de foto’s die je wilt afdrukken en het formaat. Daarna kun je zelfs nog een kaartje bij de bestelling stoppen voor een persoonlijke touch. De volgende dag liggen jouw jouw foto’s op de mat!

 

  • Draagbare printers

    Afdrukken van digitale foto's Afbeelding van Thedigitaltrekker.com

Wij vinden het een super goed idee: je eigen mini-printer meenemen die werkt met Wifi. Je kan jouw telefoon of computer aansluiten op het apparaat, de foto’s bewerken, en ze direct printen! Er zijn verschillende modellen beschikbaar, bijvoorbeeld de Instax Share van Fujifilm of de Zip Mobile Printer van Polaroid. Het grote voordeel van deze kleine printers is dat ze draagbaar zijn en je altijd en overal jouw favoriete foto’s kunt delen met je familie en vrienden.

 

  • Erg traditioneel: Het fotoalbum

    Het afdrukken van Digitale Foto's Afbeelding van Monalbumphoto.fr

 

Erg leuk om als cadeau te geven bij een special gelegenheid. Je kunt je eigen album maken op sites zoals MonAlbumPhoto, Vistaprint of Photobox.

 

Het afdrukken van digitale foto's Afbeelding van Fstoplounge.com

Het deze camera heb je trouwens niet eens je smartphone nodig om foto’s te maken. Ze worden meteen afgedrukt met deze Polaroid camera!

 

  • Een speciaal cadeau: Ontwerp je eigen telefoonhoesje met jouw foto’s

gocustomized IMPRIMIR FOTOS DIGITALES

Bij GoCustomized kun je je eigen telefoonhoesje maken. Je kunt je eigen ontwerp maken en kiezen uit vele soorten hoesjes. Wil je een wallet case? Geen probleem, die zitten er ook bij! Perfect als je jouw gadgets graag wilt onderscheiden van de rest!

Geef een reactie