Blog

Het beste telefoon hoesje voor op reis

Reizen is een geweldige ervaring en zorgt voor de beste herinneringen. Vandaag de dag hebben we het geluk dat we gemakkelijk naar de andere kant van de wereld kunnen gaan. Voor de meesten mensen is hun telefoon een van de belangrijkste dingen die ze meenemen op reis. Het is je camera, je GPS en je telefoon geeft je de mogelijkheid om in contact te blijven met iedereen. Daarom is het belangrijk dat je telefoon goed beschermd blijft tijdens je reis. In dit artikel zullen we je vertellen wat de beste hoesjes zijn voor als je op reis gaat. Lees verder om erachter te komen welke hoesjes de beste zijn!

beste reistelefoonhoes

Allereerst moet je het type telefoon hoesje kiezen die je wilt. Bij GoCustomized bieden we verschillende hoesjes aan die je kunt ontwerpen. Hieronder vind je de beste hoesjes voor op reis.

Het beste hoesje voor een roadtrip - De Toughcase

Als je reizen echte avonturen zijn of je bent gewoon een beetje onhandig, dan is een Toughcase het beste hoesje voor jou. De Toughcase bestaat uit twee delen, aan de binnenkant is het een siliconen hoesje en aan de buitenkant is het een hardcase, ideaal om dus mee op avontuur te nemen.

Bekijk hier het beste hoesje- de Toughcase

Het beste hoesje om georganiseerd op reis te gaan- Het Portemonnee hoesje

Wil je al je belangrijke pasjes, telefoon en contact geld op een plek bewaren? Kies dan voor een portemonnee hoesje! Hiermee heb je alles op een plek ter beschikking, gecombineerd met een goede bescherming voor je telefoon.

Bekijk hier het beste hoesje- het portemonnee hoesje 

Het beste hoesje voor een volle koffer- Het Ultralight hoesje

Tijdens het inpakken van je koffer moet je goed opletten dat je de belangrijkste items op een plek legt die gemakkelijk toegankelijk zijn tijdens je reis. Deze items kunnen natuurlijk niet te groot zijn, hiervoor hebben wij een Ultralight hoesje die ervoor zorgt dat je telefoon weinig ruimte inneemt.

Bekijk hier het beste hoesje- het Ultralight hoesje

koffer voor reistelefoon

Nu je weet welk type hoesje geschikt is voor je, kun je beginnen met het ontwerpen van je hoesje die past bij je bestemming.

Ontdek Azië

Als je naar Azië reist, moet je je aanpassen aan een totaal andere cultuur en aandacht besteden aan details. We raden je aan om het hoesje te ontwerpen met een landschap die je gaat tegen komen in Azië. Als je het hoesje ontwerpt in de stijl van je bestemming, raak je al helemaal in de stemming om je reis te beginnen.

telefoonhoes, azie, aziaat telefoonhoes, reismist Azië

Ontdek de Verenigde Staten

In de Verenigde Staten kom je veel landschappen tegen en beroemde steden. Hieronder zie je twee ontwerpen waarmee je je al een beetje een echte Amerikaan kan voelen.

telefoonhoes, usa, us, usa phone case, travel phone case usa

Ontdek Amsterdam

Wist je al dat we in Amsterdam zijn gevestigd? Ontdek deze fantastische stad en bewonder de beroemde grachten door rond te fietsen als een echte Amsterdammer. Je kunt deze foto ook zelf maken met je eigen telefoonhoesje met een Amsterdams ontwerp.

telefoonhoes, reistelefoon koffer Amsterdam, amsterdam, op maat gemaakte telefoonhoes

Een reis rond de wereld

Heb je een reis gepland waarmee je meerdere landen gaat bezoeken? Dan zijn je opties voor het ontwerpen van een telefoonhoesje onbeperkt! Zie hieronder twee voorstellen hoe wij het hoesje zouden ontwerpen als wij de wereld rond zouden reizen.

telefoonhoes, reisbehuizing voor wereldreis, reis rond de wereld

Waar je ook naartoe gaat, zorg ervoor dat je een goede bescherming hebt voor je telefoon! Deel je ontwerp in de comments, we zijn er benieuwd!

Als je opzoek bent naar meer informatie over onze producten of over reizen, bekijk dan ons bericht over de beste stedentrips , de  beste gadgets voor kampeerders, reizigers en festivalgangers , of  cadeautips voor reizigers

 

Geef een reactie