MOEDERDAG SALE: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

Het perfecte Moederdag cadeau

Ben jij op zoek naar een Moederdag cadeau?

Wil jij je allerliefste moeder verrassen met een Moederdag cadeau, maar heb je nog geen flauw idee wat je gaat geven? Wij geven je vandaag enkele praktische en originele Moederdag cadeau tips.

Polaroid onderzetters
De Polaroid zijn originele foto onderzetters. De luxe onderzetters zijn van gehard glas met een witte rand om ze een echte Polaroid look te geven. Deze onderzetters zijn geschikt voor foto's van 8 x 8 cm. Dit is een uniek cadeau want zo heeft je moeder de mooiste herinneringen binnen handbereik. Wanneer jullie koffie met elkaar gaan drinken liggen de herinneringen namelijk al op tafel!

Moederdag cadeau Bron: Megagadgets.nl

Telefoonhoesje met foto
Een telefoonhoesje met foto is niet alleen een leuk voor jezelf, het is ook een goed idee voor Moederdag! Wat is nou leuker dan een telefoonhoesje met een foto van je kinderen, want elke moeder is toch trots op haar kinderen? Door middel van de ontwerpmodule van GoCustomized kun jij de leukste foto gebruiken voor het ontwerp op je telefoonhoesje. Kies bijvoorbeeld voor een dierbare herinnering die je deelt met je moeder. Je moeder draagt deze herinnering altijd bij zich en tegelijkertijd beschermt ze haar telefoon!

Moederdag Cadeau www.gocustomized.com

Een ontspannende hoofdmassage
Elke moeder heeft zorgen aan haar hoofd. Moeders maken zich natuurlijk constant zorgen om de kinderen. Met een hoofdmassage kunnen zij zich voor even volledig ontspannen en de zorgen vergeten. Dat cadeautjes niet duur hoeven te zijn bewijst dit massage apparaat. Voor €7,95 kun je genieten van een hoofdmassage. Er worden tevens batterijen meegeleverd om de vibratie functie te kunnen gebruiken. Het masseert de drukpunten en zenuwuiteinden in je nek, schedel, en slapen. Zo kan je moeder met een ontspannen en uitgerust gevoel op de bank zitten.

Moederdag cadeau Bron: ditverzinjeniet.nl

Spider catcher
Roep jij nog steeds om je moeder als jij een spin ziet? Doe je moeder een plezier en koop dan een spider catcher! Wij durven bijna met zekerheid te zeggen dat moeders alleen uit liefde voor hun kinderen spinnen en insecten oprapen. Want wie doet dat nou voor zijn plezier? De spinnen vanger zorgt er voor dat je spinnen en andere insecten op een nette manier uit je huis kunt verwijderen. Het voorkomt bloederige plekken op de muur en houd een insect op veilige afstand. Nu kun je zelf ook eens de vervelende spinnen en andere insecten oprapen! Dat scheelt je moeder in ieder geval weer heel wat tijd en zorgen.

Toch maar een traditioneel Moederdag cadeau?
Mocht je de originele cadeau tips niet leuk vinden, dan kun je altijd nog kiezen voor een traditioneel Moederdag cadeau. Parfum is namelijk altijd een goed idee voor Moederdag. Elke vrouw wil natuurlijk lekker ruiken, verwen je moeder daarom met een lekker geurtje.

Moederdag cadeau bron: douglas

Heb jij misschien nog andere originele Moederdag cadeau tips? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie