MOEDERDAG SALE: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

Sinterklaas Cadeau Ideeën

"Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan
Hij brengt ons Sint Nicolaas, ik zie hem al staan
Hoe huppelt zijn paardje het dek op en neer
Hoe waaien de wimpels al heen en al weer."

YESSS! Het is eindelijk weer zo ver. Gezellig met de hele familie pepernoten en chocolade letters eten. 5 december is een van de gezelligste avondjes van het jaar! Misschien heb jij met je familie wel afgesproken om lootjes te doen of misschien doen jullie gewoon cadeautjes met een gedicht. Het blijft altijd moeilijk om een leuk en geschikt cadeau te vinden. Daarom hebben wij vandaag voor jou een overzichtje gemaakt van sinterklaas cadeau ideeën! Zodat jij net zo'n reactie krijgt van de persoon voor wie jij een cadeau hebt gekocht, als van het meisje hieronder!

girl present

 

Sinterklaas cadeau idee voor je zus(je)

Sinterklaas cadeau Afbeelding van Coolgift.com

Sommige meisjes zijn stoer, andere meisjes houden van make-up (het kan natuurlijk ook beide). Diep van binnen willen we eigenlijk allemaal een prinses zijn en ook zo behandeld worden (Trust me, I'm a girl). Toen ik deze sloffen voorbij zag komen op een avond, heb ik mijn vriend smekend aangekeken. Want wees eerlijk, wie wil deze schattige eenhoorn sloffen nou niet. Tot nu toe heb ik mijn vriend nog niet kunnen overtuigen. Maar ik ben er zeker van dat jij het hart van jouw zus of zusje kunt stelen door dit als cadeau te geven!

 

Sinterklaas cadeau idee voor je broer(tje)

Sinterklaas cadeau Afbeelding van Nintendo

Iedere vrouw kent dit probleem volgens mij wel. Wat koop je nou voor een man? Als ze iets willen hebben, dan kopen ze het meestal zelf wel. Daarom is het leuk om met iets origineels te komen. Mannen leiden vaak aan het Peter Pan Syndroom, waardoor ze het vaak op latere leeftijd nog steeds leuk vinden om te gamen. Sinds kort is de nieuwe Nintendo Nes Mini op de markt! Super leuk om als cadeau te geven. Misschien denk je dat deze super duur is, maar dat valt mee. Voor maar 60 euro ben je al eigenaar van eentje! Meer informatie over de Nintendo Classic Mini vind je hier!

 

Sinterklaas cadeau idee voor mama

Sinterklaas cadeautjes Afbeelding van Hightealeiden.nl

Altijd al graag meer willen "bonden" met je moeder? Een high tea is een goede manier om dat te doen! Er zijn verschillende locaties in Nederland (ik geloof wel in elke stad) waar jij met je moeder kunt genieten van een paar lekkernijen.

 

Sinterklaas cadeau idee voor papa

Sinterklaas cadeau Afbeelding van Cadeau.nl

Cadeautjes voor je vader zoeken is net zo moeilijk, of misschien wel moeilijker, als die voor je broertje. Nou hebben mannen vaak een hekel aan de was vouwen, maar met deze handige gadget is het zo gepiept!

 

Cadeautje voor iedereen

Familie sinterklaas cadeau

 

Natuurlijk een leuk idee als verjaardagscadeau of jubileumcadeau, maar het kan ook prima als sinterklaas cadeautje! Geef jouw favoriete herinnering cadeau op een telefoonhoesje, zodat die persoon er ook altijd aan kan denken. Je kunt bij GoCustomized je eigen telefoonhoesje ontwerpen, helemaal naar je eigen smaak! Heeft de herinnering een datum?  Dan kun je ook nog in het tekstvak de datum toevoegen, zodat het hoesje helemaal perfect is!

Geef een reactie