Blog

High-tech gadgets

 • De beste gadgets voor kampeerders, reizigers en festivalgangers

   Is jouw volgende reis al geboekt? Staat er een festival met camping in de planning? Het is tijd om jezelf goed uit te rusten voor jouw vakantielocatie. Dus hebben we hebben we het in dit artikel over alle coole gadgets en accessoires die onmisbaar zijn voor jouw volgende avontuur! Deze producten trouwens zijn ook hele leuke cadeau-ideeën. Lees verder om het te ontdekken...

  Image result for tent viewBron: Pinterest

  Lees verder

 • HomePod: Home automation volgens Apple

  Na Amazon Echo en Google Home, brengt nu Apple een home automation systeem op de markt: De HomePod. Maar wat houd deze nieuwe accessoire in? Daar kom je snel achter!

  HomePod Afbeelding van Aruco

  Lees verder

 • Egg Beats Mini: Een speaker zonder batterijen!

  Zomer staat voor de deur... BBQen met vrienden, zwemmen in een meer, pool parties, beach volleybal... Wat hebben we er zin in! Al deze activiteiten gaan natuurlijk samen met gezellige muziek. Daarom hebben wij bij GoCustomized een nieuwe gadget voor jullie klaar staan: Een geluidsversterker zonder batterijen, kabels en voor een leuke prijs! Geloof je het niet? Lees dan verder!

  Egg Beats Mini | Colori

  Lees verder

 • De beste games voor de Nintendo Switch

  Met de lancering van de Nintendo Switch op 3 maart is zeker een nieuw record gevestigd. Maar het belangrijkste is natuurlijk de line-up van games. We geven jullie vandaag  vijf van de beste games voor de Nintendo Switch als tip om te spelen. Voor meer informatie over deze games, lees dan snel verder.

  Foto van: nintendo.com

  Lees verder

 • Welk model iPad heb ik?

  In veel gevallen moet je weten welke iPad model jij in bezit hebt. Denk bijvoorbeeld aan wanneer jij een cover gaat uitzoeken die je gadget beschermd! Niet alle iPads zijn gelijk aan elkaar. Er zit veel verschil in lengte breedte en natuurlijk het meeste verschil bij de inhoud van de iPad. Hoe kun jij nou het beste zien welke model jij hebt? Lees verder om erachter te komen...

  modello ipad Foto van: macworld.co.uk

  Eenmaal gekocht, vergeet je gemakkelijke wel model iPad je hebt. Je gaat natuurlijk niet eeuwig die doos bewaren, dus hoe kun je er dan makkelijk achter komen welke versie jij hebt?  We hebben twee eenvoudige manieren die voor je!

  Lees verder

 • Selfly camera

  Moe van het vasthouden van uw telefoon op armlengte om een perfecte selfie te maken? Of om er belachelijk uit te zien met een selfie stok? Wij hebben de oplossing, zodat u zich niet meer hoeft te schamen terwijl u bezig bent met het vastleggen van de beste herinneringen! Selfly! Selfly is een drone die uit je telefoon kan komen wanneer jij hem nodig hebt. Blijf lezen als je meer wilt weten!

  Foto van: Selfly.com Foto van: Selfly.com

  Lees verder

 • Motiv Ring: Een Nieuwe Gadget

  Tegenwoordig kunnen wij technologie niet meer weg denken. Horloges zijn omgetoverd tot smartwatches en een telefoon is niet meer bij ons weg te denken. Sinds kort is er ook iets nieuws op de markt: een Motiv Ring. Houd je niet van horloges? Dan is dit echt wat voor jou! Wil je er meer over weten? Lees dan verder!

  Motiv Ring Afbeelding van Androidheadlines.com

  Lees verder

 • Review: Wii U

  Je vraagt je vast af waarom wij vandaag een review schrijven over de Wii U, terwijl de Nintendo Switch net is aangekondigd. Begrijpelijk. De reden hiervoor is, omdat wij bij GoCustomized sinds kort de Wii U hebben en daarom Mario Kart op spelen tijdens de lunch pauze! Vandaag lees je onze bevindingen!

  Wii U

  Lees verder

 • Virtual Reality: Wat je ervan moet weten

  Geef maar toe. Als je je midden in een Inception wereld zou kunnen begeven en alles kan bouwen wat je hart je begeerd, dan zou je het doen toch? We zijn erg nog niet helemaal, maar ieder jaar komen mij een stapje dichterbij deze realiteit. Of moeten we zeggen 'de virtual reality'. Vandaag beantwoorden we vragen over wat virtual reality is, wat je ervan kunt verwachten en we laten je een paar voorbeelden zien van items die nu verkrijgbaar zijn!

  Virtual Reality Afbeelding van Businessinsider.com

  Lees verder

 • De beste smartwatches

  Hoe klein ze ook zijn, smartwatches kunnen een echte toevoeging zijn aan jouw smartphone. Je kunt er snel iemand mee bellen, van nummers switchen, kijken welk weer het wordt, je kalender bekijken, en nog veel meer! Vandaag gaan we kijken welke smartwatches de beste zijn! Blijf lezen als je er over denkt om er eentje te kopen!

  smartwatches Afbeelding van Wsj.com

  Lees verder

Artikelen 1 tot 10 van 25 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3