Blog

Hoe kan je de achtergrond van je Samsung of iPhone wijzigen

Herfst brengt koude wind en regenachtige dagen met zich mee. De gedachten dwalen af naar de vakantie, zonnige temperaturen, palmbomen en zand tussen je tenen. Verlaat je kantoor, pak je koffer en ga naar de luchthaven. Het scherpe geluid van de telefoon op kantoor laat ons weer terug komen in de realiteit. Een kleine troost, dat kan helpen: Mooie achtergrondafbeeldingen voor de smartphone om te dromen en te motiveren, herinneringen te herbeleven - of gewoon een verscheidenheid aan het dagelijks leven te brengen! Ontdek vandaag in ons artikel hoe je eenvoudig achtergrondafbeeldingen kunt instellen op Android-telefoons en iPhone.

Bron: Unsplash

Android telefoons

Voor versie 7.0 en hoger:

Om achtergrondafbeeldingen op Android-telefoons te veranderen, open eerst de instellingen in het menu. Tik in de volgende stap op 'Achtergrond en Thema’s' en ‘bekijk alles'. Het is nu aan jou om te kiezen of je het scherm wilt versieren met een vooraf gedefinieerde achtergrondafbeelding, een van de achtergrondafbeeldingen van de Samsung-thema's, of een van je eigen foto's. Nadat je de gewenste afbeelding hebt geselecteerd, kun je opgeven of het op het startscherm, het scherm, het begin en het startscherm moet worden weergegeven. Tenslotte kunnen bewegingseffecten geactiveerd worden. Om je achtergrondafbeelding op te slaan, tik op "ZET ALS ACHTERGROND".

Vanaf versie 5.1.1 tot aan Android 6.0:

We beginnen weer in het menu 'Instellingen' en selecteren de categorie 'Achtergrondafbeelding'. Linksboven kun je tussen het startscherm, het vergrendelingsscherm, het startscherm en het vergrendelingsscherm kiezen. Dan kun je jouw favoriete motief kiezen en "ALS ACHTERGROND" zetten. Als een foto uit de galerij wordt gebruikt, kan een frame worden gebruikt om het gewenste beeld segment te selecteren.

Bron: Androidcentral

iPhones

De stappen voor het instellen van achtergrondafbeeldingen op de iPhone zijn vergelijkbaar met de Android-telefoons. Open de instellingen op je apparaat, tik op 'Achtergrond Afbeelding' en 'Nieuwe achtergrond selecteren'. Hier kunt u kiezen tussen "Dynamisch", "Single", "Live" of een eigen foto. Als je de batterij wilt besparen, moet een bewegende achtergrond niet je eerste keuze zijn. Om het gewenste motief te maximaliseren, kan het beeld worden veranderd. Wanneer 'Perspectief' is geselecteerd, beweegt de achtergrond.

Uiteindelijk kun je een nieuwe afbeelding instellen voor het startscherm, het scherm of beide opties.

Bron: Apple

Wil je je telefoon nog persoonlijker maken? GoCustomized !

Als je denkt dat nieuwe achtergrondafbeeldingen de enige manier zijn om een nieuwe look te geven, hebben we goed nieuws! Met GoCustomized kun jij je eigen telefoon personaliseren. Kies uit ons grote assortiment je telefoon. Met behulp van onze ontwerpmodule kun je bijvoorbeeld een Samsung Galaxy S8 mobiele telefoon hoesje ontwerpen of een iPhone 8 hoesje maken. Ontwerp vandaag een ontwerp voor jouw case en maak je uiterlijk compleet met een nieuwe achtergrondafbeelding en een passende mobiele telefoon hoes!

Laat in een comment weten wat jouw favoriete achtergrond is !

Geef een reactie