Blog

Hoe kan je het scherm van de smartphone vervangen?

Tegenwoordig worden smartphones steeds verder ontwikkeld. Ze hebben betere systemen, betere applicaties, betere materialen worden gebruikt en het ontwerp is ook aantrekkelijker. Toch blijft het de sterkte van het scherm een groot probleem voor veel smartphone fabrikanten. Veel consumenten zijn al in een dergelijke situatie geweest waarbij de telefoon valt of tegen een object aan komt en het scherm breekt. Dus hoe kunnen wij dit oplossen? Lees verder om er meer te weten over te komen.

Related image Bron: Shutterstock

1)Breng het naar een reparatie winkel

Een beroep doen op een professional is altijd de beste keuze. Helaas is dit in het geval van smartphones erg duur en niet iedereen kan deze kosten veroorloven. In feite kan het repareren van een scherm meer dan 100 euro kosten (inclusief werk). In sommige gevallen is het niet eens de moeite waard, omdat sommige smartphones min of meer hetzelfde waard zijn als de reparatie. Als de schade ook op het touchscreen bevindt, dan betaal je een veel hogere prijs.

Related image Bron: Yelp

2) Repareer het scherm zelf

 

Wanneer je geld wil besparen is het een betere oplossing om het zelf te doen. Het duur wel even maar met een beetje geduld en tijd zul je uiteindelijk veel besparen! Zoek eerst het juiste model van de smartphone op en zoek op internet voor goedkope materialen. De volgende stap is het demonteren van je smartphone met een passende schroevendraaier en verwijder daarna het glas met iets flinterdun (zoals een speelkaart). Als je een LED-scherm hebt, moet je heel erg voorzichtig zijn: met een beetje druk zal het glas al breken. Zodra het scherm is verwijderd, kun je beginnen met het nieuwe glas te bevestigen aan het frame. Verwijderd de sticker en bevestig het glas. Nu kun je alle componenten van de smartphone opnieuw monteren en het probleem is opgelost.

Onthoud wel dat deze oplossing meer risico met zich meebrengt, dan het door een professional te laten doen.

Related image Bron: ESHGlobal

3) Een gepersonaliseerd hoesje

Hierbij GoCustomized geloven wij erin dat je het beter kan voorkomen dan repareren! Daarom bieden wij de beste oplossing om je smartphone te beschermen zonder dat je er een fortuin aan hoeft te besteden. Op onze website vindt je een breed assortiment aan smartphone en tablet hoesjes. Kies het hoesje die bij je smartphone past en start met het ontwerpen van je unieke design. Onze covers zijn 100% klantgericht, gebruik al je fantasie of kijk eens naar onze fantastische ontwerpen.

Welke oplossing zou jij kiezen voor je smartphone? Laat het ons weten in een reactie.

Geef een reactie