Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Hoe worden de producten bij GoCustomized gemaakt?

Dagelijks gaan er honderden producten door onze productie. Ben je benieuwd hoe deze producten door de productie gemaakt worden lees dan snel veder!

237457 def interior 3429 e1ae14 large 1487855910

Wat moet je zelf doen voor het ontwerp van je hoesje?

Allereerst kies je de kleur of type hoesje die je wil ontwerpen. Nu kun je beginnen met het ontwerpen van je hoesje met je eigen foto of kies een van de ontwerpen van GoCustomized. Je kunt ook heel gemakkelijk je hoesje ontwerpen met een foto van Facebook of Instagram. Wil je meerde foto's op je hoesje kun je ook kiezen voor een collage. Om je ontwerp nog persoonlijker te maken kun je snel en gemakkelijk verschillende teksten, in verschillende lettertypen en kleuren toevoegen.

Wat moet je doen na het ontwerpen van je hoesje?

Als je tevreden bent over je ontwerp van je hoesje kun je het ontworpen hoesje bestellen. Zodra je een bestelling hebt geplaatst word je ontwerp meteen door gestuurd naar de productie. Waar een team staat die met plezier jouw bestelling produceert in het centrum van Amsterdam. Voor het ontwerpen van je hoesje hebben wij een automatische printer die het mogelijk maakt om de kleine foutjes eruit te halen in een hoog tempo. Zodat jou ontworpen hoesje zo snel mogelijk thuis wordt afgeleverd via de post.

Image result for gocustomized productie

Bedrukte hoesjes in hoge kwaliteit

Wij focussen ons op het leveren van zelf ontworpen hoesjes met een hoge kwaliteit. Dit komt zowel door het productieteam als de apparatuur die wij gebruiken voor jou ontworpen hoesje. Ook is er een serviceteam aanwezig die al jouw vragen beantwoorden en je op de hoogte houdt van je bestelproces.

Related image

Soorten hoesjes bij GoCustomized

Bij GoCustomized heb je een ruim aanbod aan hoesjes. Zo zijn er hard cases, soft cases, en rondom hoesjes. Het rondom bedrukte hoesje met je ontworpen foto maakt maximaal gebruik van de beschikbare ruimte. Jouw eigen foto wordt aan de zijkanten en achterkant geprint, zodat alle details zichtbaar blijven.

Image result for gocustomized hoesjes rondom

Laat ons weten wat je van onze aanpak van produceren vindt in de comment!

 

Geef een reactie